wonderswamp

WonderSwamp е българско студио, което работи в областта на онлайн видео маркетинга. Видеата, които правим са изцяло насочени към онлайн средите – социални мрежи, сайтове за видео разпространение и др.
Можете да ни намерите и на:
Инфо
Клип Коментар

яко е :-3

Браво!Радваме се че това, за което си говорихме вече се случва! Браво още веднъж момчета, страхоотна работа и страхотно видео!!! Попътен вятър и нека 2015 е само началото на подобни и още по-големи проекти!Чест и почитания...WS

Ето защо вдъхновението е важно, а не да се опитваме да учим хората как да живеят, всеки му е нужно да се мотивира и сам да потърси пътя си... надяваме се посланието във видеото да бъде разбрано за всички, защото наиситна е важно все повече хора да водят те пътя на живота си, а не уви той да ги тегли :)

Много силно.... много!!! Радваме се че и ние бяхме част от това видео и от цялата супер яка идея на Уча.се!Това са хората, с които може би най-добре работим и ще работим занапред! Радваме се че и те повярваха на нашите идиотски идеи да ставаме в 5ч. и да мъчим всички с думите: "...айдее още един дубъл за всеки случай" :D#ВдъхновиМЕ е едно от най-хубавите неща, които можеш да чуеш и да направиш от и за един млад човек, напред и нагоре приятели!

Великоооооооо!Сълзи ни тръгнаха от носталгия :(

Много добре :) Браво!!!

Ние честно казано всички игри ни харесват, ако ги представя Здравко - евала бе мАшинааа!!!

Мега добро :)

Бруталноооо!!!!Ако искате да видите обаче българско състезание с колелета, можете да използвате този линк или да посетите канала ни във Vbox7 - Насладете се :)http://vbox7.com/play:71ec473260ht

Голямо БЛАГОДАРЯ! на всички помогнали в реализацията на това видео. Искамхме да покажем една различна емоция, далече от "Бетонените Градове" и по-близо до свободния дух на хората... Родопите - велико място!Надяваме се да ви хареса крайния резултат :)

Вярно пристрастни сме! Но това е най-хубавото нещо в музикално отношение на БГ сцената от мнооооооооооооооооооооооого време!Браво Алекс и Деси - мислим, че оттук започва нещо много интересно и ... различно!Хип- хип УРАААА! :) :) :)

На 08.07 очаквайте и целия клип :)Бравооо! Най-музикалното нещо излизало от БГ в последно време!!!

Яко!!! Музиката в началото е мноооого силна - браво ;)

Бравооо Супер визия!!!! ;)

Браво за видеото, много добра визия ;)

(bow) (bow) (bow) (bow) (bow)

Tascam DR40 / DR100 ;) Цените са по-ниски от Zoom, а качеството е изключително сносно :)

Много яко - браво! Бихме искали да направим видео за теб! Имаме необходимата техника и желание за да се получи нещо наистина уникално! Браво още веднъж!!! :)

Мерси много! Това беше само един тест. Съвсем скоро подготвяме нещо доста по-голямо. Прати линк на хайперлапса, с радост ще го изгледаме ;)

:| Чест и почитания!!!