Клип Коментар

Путин предава съюзниците на Русия на фашистите от Турция и Израел и дава на техните ръководители фашисти, каквото поискат, без значение, че те работят срещу Руския народ и убиват руснаци; Не на последно място, трябва да се отбележат грозните обиди на пропутинските медии срещу Българския Народ.

Вкарва в затвора Руския патриот Юрий Шутов, заради дейността му по разобличаването на Собчак и Чубайс; При него продължава разграбването на природните ресурси на Русия; Стотици Руски патриоти лежат в затвора по чл. 282 от Наказателния кодекс, заради дейността им по разобличаването на ционистката фашистка власт; Продължава войната в Донбас, където руснаци (малоруси) убиват руснаци (великоруси), а тази война можеше да бъде спряна, ако бяха вкарани Руски войски, както в Приднестровието, Южна Осетия и Абхазия;

Искаше ми се да вярвам на Путин и дълго време се опитвах да му вярвам, но човек трябва да живее с Истината, а не с удобната лъжа. А Истината е следната: Путин нарушава клетвата, дадена на КГБ и през 1991г. минава на страната на антинародните либерали Горбачов, Елцин и Собчак; През 1998г. е направен директор на ФСБ, заради убийството на достойния син на Русия генерал Лев Рохлин, готвещ военен преврат;

Слава на Въстанието на Новорусия! Слава на Баркашов, Стрелков и Опълченците! Вечна памет на Захарченко, Моторола, Мозговой и всички останали загинали в името на Донбас!

Тази песен е посветена на разстрела на Дома на Съветите на 4 Октомври 1993г.

Въпреки, че Максим Трошин си отива от този свят само на 17 години, той вечно ще живее в сърцата на Православните Славяни и неговите песни винаги ще се помнят!

Велика песен!

Имам качена и една Руска песен за Интифадата на барда Александър Крилов. Казва се "Кровью сочиться земля Палестины" https://vbox7.com/play:b482400d1c

Свобода за Палестина!

Песента в края се казва "Хотят ли Русские войны".

Не съм сърбоман и не уважавам Тито и останалите, които внушиха на Българския Народ в Македония, че са "македонци", но не съм и за босненските фанатици и наркотрафикантите от АОК. Да не забравяме, че на страната на босненците участват много терористи от Близкия Изток!

Съюзът на Съветските офицери познат също като Съюз на офицерите, е организация, основана от подполковник Станислав Терехов, участвал във Въстанието в Москва през 1993 г.

Песента се изпълнява от Егор Летов.

Поклон пред великия певец и идеалист!

РОА са предатели, а ако Махно е толкова лош, защо руската националистическа поетеса, членка на РНЕ Марина Струкова пише следните стихове: На большую дорогу Выходить всё равно. Слава Русскому богу! Слава батьке Махно!

Не съм съгласен с теорията на анархистите, но Махно е истински герой на Украйна /Малорусия/, а не като фашиста Бандера!

На тези, които обвиняват Сталин в "еврейство" и го сравняват с Троцки /Бронщайн/ им препоръчвам да прочетат книгата "Бич Божий. Эпоха Сталина" на руския историк Олег Платонов, който не може да бъде обвиняван в симпатии към комунизма. Напротив: Той е монархист и православен националист! Там пише за това как Сталин разгромява ционистите. Също така препоръчвам филмите "Сталин Разгром пятой колонны", "Сталин Бич Божий" и "Генералиссимус" има ги и във ВБОКС7.

На кадрите от филма "Слушайте Россию" са показани пияницата Елцин и Клинтън, а на картината встрани са показани крадците Чубайс, Гайдар и Гусински. Но не съм съгласен Путин да бъде смесван с тези наглеци. Филмът, обаче е от 1999г. и тогава все още и антируските либерали от една страна, и патриотическите сили в лицето на комунистите и националистите от друга са мислели, че Путин ще бъде като сволочите Горбачов и Елцин, а той спасява Русия от гибел и се разправя с олигарсите ционисти, които в течение на 10 години са я ограбвали!

Кадрите са от филмите "Вождь Советского Союза" на Юрий Мухин и "Слушайте Россию" на Вячеслав Тихонов.

Така е!