xx_blanca_nieves_xx

оригинала си е оригинал ..гледайте го тук , а не от крадците , амън от крадци .../>Обичай Живей и се Смей .. Hиĸoгa, нe ce извинявaй зa любoвтa cи. И ĸoгaтo oбичaш, нe гo пpaви ĸaтo cтpaxливeц. Oбичaй cъc cъpцeтo cи, нe c yмa cи. Cъpцeтo нe пpecмятa ĸoлĸo дaвa, нe бpoи ĸoлĸo имa дa мy вpъщaт, нo нaй-вaжнoтo : нe cъжaлявa.;)(love):P MI AMOR .. TE AMO .. (love)(love)(inlove)(inlove)(inlove)
ЛЮБОВТА И ОМРАЗАТА СА НА ЕДНА КРАЧКА РАСТОЯНИЕ , НЕ БЪДИ СИГУРЕН КАКВО ИЗПИТВАШ .. МНОГО ЧЕСТО ЕДНОТО ПРЕМИНАВА В ДРУГОТО .. ТЕ СА ЕДНО .. (love)(love)ЧУПКА МЕТКА РИТНИК С ПОДМЕТКАТА ..
ТОВА, ЧЕ ПРОЩАВАМ НЕ МЕ ПРАВИ НАИВНА! ПРАВИ МЕ ЧОВЕК!
ТОВА, ЧЕ ПЛАЧА НЕ МЕ ПРАВИ СЛАБА! ПРАВИ МЕ ИСТИНСКА!
ТОВА, ЧЕ ГРЕША НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ ЗНАЯ! ОЗНАЧАВА ЧЕ СЪМ СИЛНА!
ТОВА, ЧЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СЪМ ГЛУПАВА!
ОЗНАЧАВА ЧЕ УМЕЯ ДА ЦЕНЯ!Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени, ако някой не и подаде ръка. Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване. Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици и години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване... Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето... Много често завинаги... Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо. Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие, понякога те води, а друг път е сляпа, понякога те убива, за да те възкреси или да те погуби завинаги. Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано... Когато се случи ти просто знаеш, че това е ТЯ... знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз - знаеш, че нищо няма да е както преди... Знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия... Това е истинската любов - тази, която остава дори евентуално да си отиде някой ден - остава в някои от пукнатините на сърцето и напомня за себе си с меланхоличния си ревматизъм. Остава в погледа и влагата в очите, остава в сънищата и спомените - остава едновременно в миналото и бъдещето... Защото само тя умее това... Не търси съвършенство в любовта, защото ще умреш без любов!
Сър Джеймс Матю Бари -
~~~~~~~Te quiero, esos besos para ti dulce~~~~~~~
Movies Comments PicturesMore Images @ MyNiceProfile.com

(inlove) (inlove) (inlove) (love) (love) (love) (inlove) (inlove) (inlove)
ангела е ангел лети високо и трудно се достига
Една много красива поговорка гласи- Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна..
Kisses Comments PicturesMore Images @ MyNiceProfile.com
Животът събаря най-силните, поставя ги на колене, за да докажат, че могат да се изправят.Слабите не ги закача -те са на колене цял живот.
Movies Comments PicturesMore Images @ MyNiceProfile.com
Ако мислиш, че губиш - "загубен си", ще ти каже светът без упойка!
Успехът се крие в твоята воля и е в умствената ти настройка!
Не най-силният, нито най-бързият обезателно грабват залога!
Но човекът, който печели играта е този, който мисли "АЗ МОГА!"...
Miss You Comments PicturesMore Images @ MyNiceProfile.com
♥ Празнуваи на живот и се наслаждавайте на всяка минута от него.
Не забравяйте да се живее♥
Kisses Comments PicturesMore Images @ MyNiceProfile.com
Обичай ме , каквото и да правя,дори и да прекалявам аз мога да те подлудя,но ако поискаш,мога да умра за теб ...
Тигъра сам си избира плячката, сам я хваща и яде ... Аз съм тигрица ..
profile icons
Никога няма да се разкайвам за нещо, което съм направила, защото някога то ме е накарало да бъда щастлива!
АКО ИСКАШ ДА СИ ЧОВЕК.АКО ИСКАШ ДА СИ ИСТИНСКА, ДА СИ СИЛНА,ДА НЕ ТЕ МИСЛЯТ ЗА ГЛУПАВА И ДА ТЕ ЦЕНЯТ.ТОГАВА ТРЯБВА ДА СИ ХИЩНИК,И ДА СТОИШ ГОРДО НА ВЪРХА
НА ХРАНИТЕЛНА ВЕРИГА...................


идва един период в живота ти и разбираш.. че някой не ти е дал шанс да се докажеш в нещо .. боли те там да точно там .. защото те БОЛИИИИИИИИИИИ ОТ ЛЮБОВ КЪМ НЕГОООООООООООО .. и не си го забравила ..
ХОРСКОТО МНЕНИЕ НЕ МЕ ЗАСЯГА НЕ МИ ПУКА, ОТЧЕТ ПРИ ПЕПЕРУДИ ЦЪКАЩИ ЛАЙНА НЕ ДАВАМ
..
Когато ме попитаха къде щяхме да се срещнем,не трябваше да вярвам.. трябваше да кажа навсякъде стига да не се крием..Аз съм от тези на който пред вратата няма навалица(битка)

Ако сърцето ми можеше да говори, щеше да разбереш толкова много неща за мен, щеше да опознаеш целия ми вътрешен свят. Обичам това което очите ми не виждат в теб.. защото те обичам със сърце .. Сигурно имам голямо сърце за да го обичам още .. и още по-голямо да го обичам, след като ме е заболяло.
cool com bg sub upd
Инфо