Клип Коментар

Трака... TroyBoi - Do You? Знам, че го искате... :D

За овърклок е много сложно, защото има много фактори и няма универсална рецепта.

Истината е че тези технологии като Xdrive, ASC и Quattro помагат изключително много при неопитни шофьори които нямат контрол върху газта. Всички тези технологии правят едно и също нещо - не позволяват на колелата да превъртат при прекалено много подадена газ, тоест да губят сцепление. Е, до колкото е възможно, защото има случаи, когато нищо не помага. Истина е, че кадърен шофьор би се справил по-добре с включен ASC, отколкото без, но некадърния без него не може да излезе от 30см преспа.

mkochev, викаш ми тия неща за сцеплението да ги забравя, ама ползваш ASC и си доволен... :D А какво прави ASC? Не можеш да биеш физиката(механиката, да сме по-точни). Малко повече книжки четете и по-малко глупости говорете.

celeron, не и ако използваш "hardware acceleration".

Яко смърди на мърша покрай Лъвов мост... Жалко...

Стига с тия митове. Всичко е до сцепление, тоест до гумите, теглото на автомобила и до шофьора, и естествено да не влизаш в преспи 2м, при положение, че колата ти е висока 1 и 20. Дядо ми навремето като караше Варшава с едри грайфери и изпреварваше снегорините, а си валеше яко сняг едно време.

:D :D :D Не знам какви класации следиш и по какви критерии, но български университет не участва и в "топ 100" на най-добрите в света, да не говорим за "топ 10". Яяя дай линк да видим, че ми стана интересно. То в тая класация УНСС сигурно е на 2-ро 3-то място... :D

Кои са тия "некачествени части", как се тестват и какви са относителните отклонения? Тия митове не ги слушай, няма кой да тества всеки диод, кондензатор или транзистор... А Асус пасивни компоненти не произвеждат! Те ги купуват от Nichicon, Chemi-Con, Semiconductor и други фирми, та гаранцията, че работят, идва от тези производители. Колко неща съм поил по платки, винаги са работили. Дъното се събира и накрая се тества цялото, ако не работи се отстранява.

За "ме"-кането и аз забелязах, ама вече не е кой знае какъв проблем, тъй като всички мекат, не само софиянци. И по медии си мекат. Иначе има по-просто правило - ако глагола в мн.ч може да звучи добре само с "м" накрая, значи не се използва "ме". Пример: ходим, звучи добре, значи така го произнасяме; тренирам - не е добре защото става в ед.ч., т.е. използваме "ме" в случая - тренираме.

Аз пък не мога да си представя да си пуснеш UltraHD качество и да гледаш филм на вградените колонки от TV-то... За хора които търсят такова качесто, минават направо на домашно кино. Аз съм си направил с 5.2+1(5 колони с два 10" субуфера и един bass shaker), 52" TV и HTPC с i5. Човека е дал много добро предложение за масовия потребител, а претенциозния знае, че няма да се размине с малка сума. И нали знаеш, че за UltraHD трябва и дисплея да поддържа тази резолюция?

Към 100-тина вата от контакта. За София дневна - 0,13лв/kWh; нощна 0,056лв/kWh. Нощната върти 7часа в деня, а дневната съответно 17ч. За денонощие(нощна) 7х0,1х0,056=0,039ст. (това са почти 4 стотинки, ако някой се чуди). За денонощие(дневна) 17х0,1х0,13=0.221ст. Т.е. за ден 0,039+0,221=0,26ст. За месеца 0,26х30=7,8лв. Общо това са 24х100х30=72kWh на които има допълнителни такси: 72x(0,005+0,001+0,029+0,007)=3,02лв. Крайна сума 7,8+3,02=10,82; +20% ДДС стойността става 12,98лв:| За година156лв

Един адаптер от АТА към SATA е между 5 и 10лв.

Не ти вярвам...

Еееи, горкият човек... Миналата година по това време пак го биха с палки...

Цъкате минуси на super_house_music, ама без английски просто не става... Научете го, и ще видите колко по-лесно ще ви бъде. Не се заяждам.

Жена, ама друг път. Детето вика "папа, папа", а жената се вози най-вероятно до него.

При мен всички видеа си вървят с добро качество, но май са пуснали някаква оптимизация, понеже на всеки един клип първите 2-3 секунди е наистина с лошо качество, докато зареди буфера. Да не би това да е проблема?

Често съчетанието "най-редките и скъпи" върви тихомълком и с "най-грозните". Сега ще изгледам и видеото... ;d

150лв за читаво SSD, което няма и 110GB използваеми. :D Не можем ли да си оставим механичния хард диск за архиви, шефе? :D