VBox7 logo

Ретро с Андреа! Певицата качи над 50 снимки с Кубрат Пулев, събрали ли са се?

8 283 11.03.2020

Краят на връзката на певицата Андреа и боксьора Кубрат Пулев беше едно от най-големите светски събития на лятото на миналата година. "Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", написа Андреа под снимка. 

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

По традиция Кубрат Пулев коментира доста по-пряко и без кой знае какви емоции. Той заяви, че са се скарали няколко пъти, разделяли са се няколко пъти, но в крайна сметка, когато няма разбирателство в една връзка и няма развитие, е по-добре двамата да поемат по различни пътища. 

Виж още: Ново 20: Андреа и Кубрат Пулев са се събрали? Двамата - засечени на специално място

Няколко месеца по-късно се появиха първите твърдения, че двамата отново са заедно, като са забелязани като двойка в стария град на Пловдив. Но и този слух затихна.

Виж още: Евгения Джаферович с тотално преобразяване - сваля 2,5 литра мазнини с операция

Сега обаче слухът отново е актуален и причината за това е, че певицата публикува над 50 снимки от продължилата им над 12 години връзки. Те обаче са на story и няма как да ви ги покажем. 

Виж още: Джулката направи погача на сина си! Как успя да си навлече критиката на хейтърите и на празника?

Снимките са предимно от публични събития, като на някои от тях се виждат и водните знаци на фотографски агенции, но има и лични такива. 

Андреа не пише защо е публикувала тези снимки и какво значи всичко това, но пък тази ѝ активност даде повод за нови публикации, свързани с певицата.

8 283 11.03.2020

Още от Опасни връзки