VBox7 logo

Евгения Джаферович с тотално преобразяване - сваля 2,5 литра мазнини с операция

18 044 10.03.2020

Съпругата на бившия футболист и риалити герой Ваня Джаферович, Евгения, се подложи на истинско преобразяване на тялото. Инфлуенсърката премахна цели 2,5 литра мазнини от областта на корема.

Виж още: Порасналата дъщеря на Николина Чакърдъкова тръгва по стъпките на майка си! Вижте красивата Мария

Става въпрос за интервенция, с чиито резултати талантливата гримьорка се похвали в Instagram, където се вижда колко естествен и изумителен е резултатът.

Виж още: Влюбена ли е Симона Загорова? Певицата искрена до болка за работата, бившия си и бащината любов

В story лекарят, извършил интервенцията, пояснява, че операцията представлява едва 30% от цялостното преобразяване, а останалите 70% зависят от Евгения. Самата тя била много мотивирана и със сигурност ще направи всичко, за да постигне крайния успех.

Виж още: Роксана, която не познаваме! За децата ѝ, връзката с родителите и отговорността да пееш за политици

Именно специалистът разказва и обективната история на Евгения - тя е на 30 г., преди 4 години ражда второто си дете и прави абдоминопластика. Въпреки че спортува редовно и се храни здравословно, не може да се оттърве от подкожните мазнини.

Виж още: Заради коронавируса: Пратили по спешност наша поп-фолк певица във ВМА!

Проблемните зони на Евгения са корема, паласките и горната част на гърба. От това, което е публикувала в Instagram, става ясно, че се чувства добре и възстановяването ѝ върви по план. Вероятно скоро и ще сподели още за процедурата.

Виж още: Джулката направи погача на сина си! Как успя да си навлече критиката на хейтърите и на празника?

18 044 10.03.2020

Още от Красивите българки