VBox7 logo

Инфлуенсърка удари дъното с Коронавирус предизвикателство! Вижте какво гнусно нещо направи

13 495 20.03.2020

Вероятно на всички вече им е втръснало да им се повтаря, че трябва да се спазва добра лична хигиена, да не пипаме лицето си с мръсни ръце, защото коронавирусът влиза през три точки - нос, уста, очи.

Виж още: Самоизолация, но сред природата! Известните българи, които намериха уединение извън дома

Но, както се казва, не е лесно да си тъп. Инфлуенсърка реши да блесне с оригиналност, като публикува "предизвикателство", в което за радост не се включиха други инфлуенсъри. 22-годишната Ава Луис публикува видео, на което облизва дъска на тоалетна чиния. Самата тоалетна, видно, се намира на борда на някой самолет.

Видеото е гледано десетки милиони пъти, а Ава вероятно не се е и "надявала" на такива реакции. "Да, глупост на следващо ниво", "Не се сещам да съм била по-отвратена някога", пишат под видеото.

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е казала пророчицата за коронавируса?

За да защити действията си, Ава написа в twitter, че това далеч не е най-гнусното нещо, което са докосвали устните ѝ... ако това звучи успокояващо. 

Виж още: Не всичко е корона! Известни БГ двойки с ново предизвикателство - FlipChallenge, няма такъв смях!

Ава освен това написа, че видеото е част от социален експеримент, но очевидно хората не го разбирали. Целта била да се привлече вниманието на хората към хигиената в самолетите.

Виж още: Любов по време на карантина: Рая Пеева навърши 30 г. у дома с любимия Явор Бахаров

13 495 20.03.2020

Още от Брутално