VBox7 logo

Любов по време на карантина: Рая Пеева навърши 30 г. у дома с любимия Явор Бахаров

10 156 19.03.2020

Звездата от сериала "Ягодова луна", Рая Пеева, навърши 30 г. Но предвид извънредното положение и всички мерки, въведени от държавата, тържество нямаше, но пък със сигурност ще помни този празник цял живот:

Виж още: С деца в изолация! Как се справят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други популярни майки?

От снимката, публикувана в профила ѝ в Instagram, се вижда, че "гостите" на юбилея са били тези, с които така или иначе живее - любимият ѝ, актьорът Явор Бахаров, както и тяхното куче. 

Виж още: Алкохол, чесън, комари, студ... СЗО разбулва митовете за коронавируса!

"Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, влиянието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което наистина си струва в живота. Но докато имаме какво да ядем и покрив над главата си, докато жизнените ни нужди са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е много просто", пише Рая. 

Виж още: Божинов, Гъмзата, Мартин Петров, Бандаловски си поиграха с тоалетна хартия! Зоват: Останете вкъщи!

От хаштаговете под снимката за рождения ден се вижда, че Рая е солидарна с призивите за ограничаване на заразата и си седи вкъщи.

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е казала пророчицата за коронавируса? 

По-различен, но и уютен е бил празникът в дома на Луиза Григорова, чиято половинка, режисьорът Мартин Макариев, също е бил рожденик. "На нас вкъщи ни е уютно и хубаво! 💜 А днес най-прекрасният човек - моят най-добър приятел, сродна душа и съпруг, има рожден ден", пише актрисата и благодари на любимия, когото нарича бонбонче, че го има.

Виж още: За COVID-19 от д-р Шопов: Кога ще свърши всичко това, каква е целта на извънредното положение?

Луиза Григорова пише, че покрай домашната карантина е станала истински кулинарен виртуоз и демонстрира това с къпкейкове, които е направила за празника.

10 156 19.03.2020

Още от Красивите българки