VBox7 logo

Самоизолация, но сред природата! Известните българи, които намериха уединение извън дома

12 210 20.03.2020

Препоръките на властите, както и на кризисния щаб, е да се придържаме към самоизолация и социална дистанция. За много хора това означава да си останат вкъщи, а други просто се досетиха, че и на доста открити пространства няма други хора и намериха спасение от извънредното положение сред природата. Кои популярни български лица са сред тях?

Виж още: С деца в изолация! Как се справят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други популярни майки?

Ивайла Бакалова

Красавицата е публикувала снимка от безлюден парк, а текстът под снимката коментира трудните времена, в които живеем. "Вярвам, че всичко се случва с причина. Хората се променят и израстват ...Но всичко това става през болка и изпитания.Нещата тръгват на зле и тогава започваме да ги ценим", пише тя и пожелава да бъдем по-добри, когато всичко това мине. 

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е казала пророчицата за коронавируса?

Кубрат Пулев

Боксьорът не може да си позволи лукса да седи вкъщи, защото се готви за важен мач - срещу Антъни Джошуа. След като сподели, че му е направен изненадващ допинг контрол, Кобрата качи видео от неговата зала, която остана заради извънредното положение затворена за спортуващи.

Виж още: Любов по време на карантина: Рая Пеева навърши 30 г. у дома с любимия Явор Бахаров

Валери Божинов

След като демонстрира футболни умения с тоалетна хартия, Божинов показа, че не спира тренировките и поддържа форма на плажа. 

Виж още: Алкохол, чесън, комари, студ... СЗО разбулва митовете за коронавируса!

Мона Гочева

Времето е супер, а още по-хубаво е в планината, където пролетта започва малко по малко да идва. Мона и синът ѝ Никола се разходиха сред природата, спазвайки препоръките за социална дистанция.

Виж още: Евгения Джаферович с тотално преобразяване - сваля 2,5 литра мазнини с операция

Ивайло Колев

Коафьорът на звездите е сменил селфитата с популярни клиентки със снимки от изолацията си. По всичко личи, че той се намира в къща на бреговете на панчаревското езеро, където пролетта вече е дошла.

Виж още: Не всичко е корона! Известни БГ двойки с ново предизвикателство - FlipChallenge, няма такъв смях!

Деси Димитрова

Плеймейтката до последно беше в Доминикана, като последното ѝ селфи дори е от испанската столица Мадрид, където, знаете, случаите на коронавирус са хиляди. Впоследствие Деси се е прибрала със самолет, като вероятно ще ѝ бъде наложена задължителна 14-дневна карантина.

12 210 20.03.2020

Още от Celebrity Box