VBox7 logo

Заради коронавируса: Пратили по спешност наша поп-фолк певица във ВМА!

8 743 02.03.2020

Случаите на заболели от новия коронавирус в Европа растат вълнеобразно. Според мнозина експерти и медици е въпрос на дни вирусът да бъде открит и в България, като всекидневно българи със симптоми са тествани за наличието на вируса. Сред тези българи се оказа и поп-фолк певицата Нелина.

Виж още: Поп-фолк легендата Нелина събира тен в Малайзия, певицата каза ''не'' на филтрите

В края на месец януари Нелина, заедно с нейни приятелки, посети екзотична Малайзия, откъдето публикува летни кадри с много настроение. То обаче се оказа, че е само за снимката, а през останалото време, уплашени от коронавируса, дамите ходили с маски на лицето.

Виж още: Коронавирусът - конспирация или излишна суматоха? Версиите на популярните българи

Е, от тогава мина повече от месец, а Нелина отново си е в България, като ходи по участия и като цяло води нормалния за изпълнител живот. Или поне с такова впечатление останахме от публикациите ѝ в социалните мрежи.

Виж още: Наши VIP-ове обезпокоени от коронавируса - Нора Недкова пие лекарства, Галин е потресен от държавата

В интервю обаче споделя, че всъщност е имала подозрение, че може би се е заразила с коронавирус. "Изведнъж във всички атеки свършиха маските. Чудехме се с какво да се прикриваме. Отделно в самолета бе много студено и пълно с кашлящи китайци", разказва пред pik.bg Нелина.

Виж още: Въпреки коронавируса: Николета отиде в Милано за седмицата на модата, снима се с Филип Плейн

Така тя се прибрала в България болна. Лекулавала се, уж се подобрила за няколко дни, но отново ѝ станало лошо. Температура нямала, но кашляла и имала хрема. Нелина отишла на лекар, но и предписаните лекарства не я излекували напълно. Така личния ѝ лекар предположил, че може и да става въпрос за коронавируса.

Нелина се озовала по спешност в инфекциозното отделение на ВМА, където ѝ направили тест за коронавирус, но за щастие той бил отрицателен

8 743 02.03.2020

Още от Music Virals