VBox7 logo

Когато принцесата замени короната с парцал: 3 BG инфлуенсърки запретнаха ръкави

1 820 19.09.2019

Първият работен ден на ново място винаги носи много емоции, притеснения, а преди това и безсъние. Това се отнася вероятно за всички професии.

Но какво се случва, когато една разглезена принцеса е принудена да се оправя сама с цял бизнес, който баща ѝ ѝ е приписал? Точно това ще проследим в новия комедиен уеб сериал на 7Talents, "Салонът".

В ролята на бизнес дама по принуда Джиджи влиза Джулиана Гани, която "дава хляб" на маникюристката Деси (Диона в ролята) и Меги (Ева в ролята) в салона си за красота. 

Първия сблъсък с реалността за Джиджи е вноската за салона с главно "С". Много или малко са въпросните 1700 лв., тепърва ще разберем, но равносметката от първия работен ден си е направо трагична - един единствен клиент, който дори не си плати.

"Салонът" ще гледаме всяка сряда във Vbox7 и макар че видяхме едва четири мацки в пилотния му епизод, обърнете внимание на първите секунди на епизода, в който са представени актьорите.

От тях става ясно, че в сериала ще видим още годеника на Гани - фитнес инструктора Илиян Найденов, влогъра и инфлуенсър Арти, както и любимата актриса на поколения българи - Латинка Петрова. 

1 820 19.09.2019

Още от Рекламен блок