VBox7 logo

Андреа: Човек не може да избяга от сърцето си! Какво певицата посъветва влюбените?

5 464 23.12.2019

Поп-фолк певицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев официално се разделиха през лятото, като това беше потвърдено и от двамата, макар и по различно време и по различен начин.

Виж още: Андреа проговори за връзката си с Дан Балан! Ето каква е истината

За първи път разбрахме за раздялата в средата на лятото, като от тогава си мина почти половин година. Въпреки това обаче, когато си бил с един човек толкова много време, няма как да не мислиш за него, за хубавите ви моменти и грешките, и след раздялата ви. Или поне за чувството, което си изпитвал.

Виж още: Звездните раздели и разводи на 2019 г.! Скандали, сълзи, дела и слухове в родния шоубизнес

Вероятно на такава вълна е и поп-фолк певицата Андреа, която в поредица от story-та в Instagram цитира стихове за любовта, както и популярни meme-та по темата. "Човек не може да избяга от сърцето си", гласи едно от story-тата.

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

В meme пък пише: "Ако наериш някого, когото да наречеиш своя половинка, дръж го здраво с нокти и не го пускай, каквото и да става".

Виж още: Моника Валериева постави хейтърите на място, показа най-скъпото си!

В други story-та Андреа пък цитира стихове на Валентин Велчев за истинската любов. Е, коя е истинската любов, каквато я разбира и Андреа.

"Тази, която остава. Дори евентуално да си отиде някой ден. Остава в някои от пукнатините на сърцето и напомня за себе си с меланхоличния си ревматизъм. Остава в погледа и във влагата на очите. Остава в сънищата и в спомените. Остава едновременно в миналото и в бъдещето…"

5 464 23.12.2019

Още от Music Virals