Арт децата на Вергов, Кака Лара, Зуека, Ваня Щерева - по стъпките на родителите си

35 190 04.05.2021

Cool Kids

Казват, че кръвта вода не става. Е, това много пъти е точно така. Виждаме го и нерядко, когато става въпрос за наследниците на популярните българи, които поемат по пътя на звездните си родители. Затова днес ви представяме именно примери в тази посока - деца на популярни българи, които "наследяват" професията им.

Виж още: Петя Дикова с очарователни думи за децата си и тяхното "театрално кръщене с колоси" 

Алена

Дъщерята на актьора Юлиан Вергов е изкушена от актьорството, но не заради професията на баща си, а просто защото това е нейната страст. Алена вече има участие във филм, като в него си партнира с баща си. Връзката помежду им е много силна, а Вергов неведнъж е казвал, че дъщеря му е жената в живота му с главно "Ж". 

Бернарда Береану

Дъщерята на Кака Лара и Владо Береану знае от малка, че ще стане актриса. Така и се случва. Освен че учи в НАТФИЗ, Бенджи, както я наричат близките ѝ, прави звезден дебют в Театъра на българската армия, където участва в няколко постановки.

Виж още: Милица Гладнишка за една развята пола на "Витошка" и мръсните вицове на баба си 

Девина

Дъщерята на Зуека вече дори има награда от международен фестивал - филмовият в Амстердам. Тя е режисьор, сценарист, актьор... Във филма участва и Зуека. „Беше доста интересно да работя с баща ми", споделя Девина, която очевидно е наследила талантите на родителите си, цитирана от "България днес".

Михаела

Става въпрос за дъщерята на Бони, която тази година е абитуриентка, но вече има запис с майка си. Въпреки че е наследила таланта ѝ, Бони е категорична, че иска дъщеря ѝ първо да се изучи и чак тогава да започне да се занимава с музика професионално. 

Виж още: След 2 написани книги: Синът на Венета Райкова - по нейните стъпки! За хонорарите, съдбата и мечтите 

Мила Роберт

Дъщерята на Ваня Щерева си е вече име в съвременната българска музика, а предвид, че баща ѝ е баскетболист, няма как да объркаме, че таланта в музиката наследява от майка си. Нещо повече - и тя като Ваня Щерева е човек на изкуството и се занимава и с актьорство, и с приложни изкуства, и с писане на текстове.

Още от Cool Kids