VBox7 logo

Две седмици след секциото и вече е във фитнес! Джулката със стратегия за бърза фит форма

21 950 14.01.2020

Джулиана Гани и фитнес инструкторът Илиян Найденов са родители вече от почти две седмици и тепърва ще се сблъскват с нови емоции, преживявания, тепърва ще опознават новия човек в живота си - техният син. 

Виж още: Джулката си е у дома, посрещнаха бебчето с приказно парти! Родителите загатнаха и за името

Двамата освен че са млади родители, са и млади влогъри, така че във видео вече разказаха за първите мигове от срещата им с малкия мъж, както и последните, в които Джулката е била 2 в 1.

Виж още: Теа и Наум обясниха на кои три жени са кръстили дъщеря си! Какви са страховете им?

Официално Илиян и Джулката все още не са споделили какво име са избрали за наследника си, но казаха, че е име на светец. Всъщност отговорът на въпроса как се казва малкият, дойде от модела Александра Петканова, на която Джулката кумува. Тя издаде в story, че детето се казва Давид, но после бързо изтри доказателството.

Виж още: Звезден гаф: Славея Сиракова издаде и пола, и името на бебчето! Остана само едно неизвестно

Детенцето иначе се родило с тегло от близо 4 кг., а във видеото Джулиана признава, че не иска да го показва, защото я е страх да не го урочасат. Именно заради размерите си, малкият Давид се сдобил с прозвището Дундьо и Бузанчо сред медиците в болницата.

В отделни публикации в Instagram пък се вижда, че Джулката вече е влязла в залата и е решена бързо да върне формата си отпреди раждането. Вероятно скоро ще разберем и колко са качените килограми за цялата ѝ бременност. 

Именно качването на килограми и развалянето на фигурата са били сред притесненята на Джулката преди да забременее, тъй като такъв развой би означавал край на кариерата ѝ на модел. Това обаче очевидно няма да се случи, като в story преди време дори сподели, че няма да кърми, тъй като би било пагубно за бюста ѝ.

21 950 14.01.2020

Още от Social Virals