VBox7 logo

Теа и Наум обясниха на кои три жени са кръстили дъщеря си! Какви са страховете им?

17 860 13.01.2020

Не мина твърде много време и най-верните последователи на инфлуенсърите Теа Минкова и Наум Шопов видяха дъщеричката им - Амая. "Моето момиченце", пише под снимката младата мама:

Виж още: Раждала ли е изобщо Теа Минкова? Младата майка шашна всички със снимка

В интервю пред NOVA Теа разказа, че въпреки че бременността ѝ протекла изключително леко, дните минавали бавно, тя се чувствала тромава и като цяло била много нетърпелива. Първият месец, в който Теа и Наум вече са с Амая, пък минал неусетно.

Виж още: Тя каза ''да''! Наум Шопов предложи на Теа, ще има сватба

От интервюто стана ясно и как са избрали името на момиченцето. Двамата много харесвали името на сестрата на Теа, Ая. Но пък не искали да я кръщават точно на нея. 

Виж още: Златка Райкова разходи бебето и е в топ форма - месец след раждането! Каква е тайната ѝ?

Един ден името Амая просто се появило. И осъзнали, че е съставено от буквите на важните жени в живота им. А като Анжела, майката на Теа. М като Марияна, майката на Наум. И Ая, като Ая сестрата на Теа.

Виж още: Свекървата на Деси Слава - перфектната свекърва! Ето какво разказа певицата за нея

Теа сподели още, че всеки ден съзнателно си спомня за емоциите от раждането, защото не иска да ги забравя, а се притеснява, че именно това може да се случи. 

Виж още: Синът на Диляна Попова с паранормални способности! Борил си говори смайващи неща!

Двамата млади родители се притесняват още, че може да се превърнат в онези амбициозни родители, които от рано предначертават пътя на дъщеря си.

Виж още: Крисия с равносметка - ако можеше да преправи половин година и да бъде по-умна...

А как виждат живота си след 10 години? С още деца, разбира се! Наум си пожела да бъде успешен лекар, а Теа - щастлива и с пълна къща с деца.

17 860 13.01.2020

Още от Cool Kids