VBox7 logo

Марешка избухна: Мръсни, гладни кучета! Как се стигна до тежките обвинения?

11 411 17.09.2019

"Мръсни, гладни кучета, не ги интересува дали има чест". Това бяха думите на Марешка от племето на Славяните в "Игри на волята", след като те загубиха битката за територия и се наложи да преотстъпят луксозната вила на Прабългарите.

А Прабългарите определено си заслужиха новия дом след битките в последните десетина дни, въпреки съмненията за нечестна игра в последната битка. 

Така трите племена имат нови домове. Славяните отидоха в рибарската хижа, Прабългарите - във вилата, а Траките - на безлюдния плаж.

Мисията на Прабългарите беше и допълнително затруднена поради факта, че един от "техните" напусна завинаги "Игри на волята". 

След битката на номинираните, Амелия-Мира и Анита, втората отпадна. 

Въпреки че във всяка от битките досега печелиха представители на различните племена или пък самите племена, нищо не въздейства на мотивацията и настроението на участниците така, както битката за територия.

Прабългарите, както вече споменахме, са в луксозната вила. Въпреки тяхната победа, пир, преяждане, от играта видяхме, че всъщност вилата е вероятно "най-коварната" територия, която с лукса си може да демобилизира състезателите. 

Славяните отидоха в рибарската колиба. Въпреки че се опитаха да видят нещата по положителната им страна, започнаха да се усещат първите нотки на напрежение и конфликти. "Ще ни е много тежко", отбеляза Георгиос. Веселин се съгласи, тъй като отборът им бил от плеймейтки и софиянци. 

На траките ще е най-трудно - те ще са на плажа. Въпреки това те приеха обстоятелствата с хумор. А близначките мъдро прецениха, че тежките условия ще сплоти племето. "Загубата трябва да ни сплоти, освен да се разбираме няма друг вариант!"

Всичко за "Игри на волята" може да гледате тук

11 411 17.09.2019

Още от Рекламен блок