VBox7 logo

Актриса от ''Игра на тронове'' проговори за секс сцените и призна ужасни неща

6 871 02.12.2019

"Игра на тронове" приключи, но сериалът ще остане завинаги в историята на телевизионните сериали, най-малко с рекордите, които постави.

Виж още: Странна болест: Актьорът, изиграл Малкълм, не помни да е играл в сериала!

Емилия Кларк беше една от топ звездите на сериала с ролята си на Денерис. Героинята ѝ беше смела жена, която премина през много, за да стигне до върха и после да падне зрелищно от него.

Виж още: Най-гадните неща, които преживяха актьорите от ''Игра на тронове''

Но актрисата, оказва се, не е била чак толкова уверена в пътя си в сериала. Както е известно, насилието и сексът (както и сексуалното насилие) бяха неразделна част от сериала. 

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си роли бременни! Без дори да разберем

Емилия Кларк призна, че в началото не е знаела, че в някои от сцените в първи сезон ще трябва да се снима гола. Всъщност тогава героинята ѝ, Денерис, беше омъжена с Хал Дрого, владетелят на Дотраките. 

Виж още: Джейсън Момоа - най-красив на този свят! Ето 7 причини защо е и най-страхотен

В една от сцените, Дрого изнасили омъжената насила Денерис - неговата съпруга. Именно тази сцена е била изключително тежка и трудна за актрисата.

В този момент ѝ помогнал Джайсън Момоа, актьорът, изиграл Дрого. Всъщност на него дори му било по-тежко, отколкото на нея. Днес Емилия твърди, че е истинска щастливка, че си е партнирала в този труден момент именно с него. 

След това признание стана ясно, че британските режисьори са се разбрали сцените на интимност във филмите да се снимат само след предварително подписан договор.

Източник thumbnail: Instagram/Getty Images

6 871 02.12.2019

Още от Брутално