VBox7 logo

Ето как Мария Силвестър успя да свали толкова много килограми! Вижте диетата ѝ!

22 562 28.02.2020

Преди време телевизионната водеща Мария Силвестър посече всички таблоиди заради твърдението, че е качила доста килограми. Тогава тя просто разказа, че са ѝ диагностицирали с инсулинова резистентност, като обясни в какво се изразява състоянието.

Виж още: Мария Силвестър обясни защо е качила рязко килограми, ето и как ще ги сваля

Тогава Мария Силвестър обясни, че са ѝ забранени всички въглехидрати, просто защото ѝ вдигат инсулина, което води до невъзможност да отслабне. Нещо повече - дори качва килограми.

Виж още: Адел свали 20 кг., но как успя? Ето и диетата, която спазва фанатично!

Мария Силвестър започна стриктна диета и резултатите са налице и вероятно дори ще успее да вкара състоянието в ремисия, ако вече не го е постигнала. Наскоро красивата водеща разкри и начинът, по който се храни, до най-малка подробност, за да покаже как е възможно отслабването дори и с такъв проблем.

Виж още: Порно икона свали 40 кг за година! Ще я познаете ли?

"Сутрин закусвам яйца или кисело мляко с малини, къпини или боровинки. В него слагам каквото се сетите - спирулина, конопен протеин, чия, канела и дотам. Без захар, мед, стафиди и прочие сладки неща", написа тя в Instagram. 

"Следобед - месо със салата или задушени зеленчуци - пиле, риба! Вечер - много по-малко от същото. Ако не ми се яде, пропускам. Но пия много вода, зелен чай, без алкохол, газирано, сиропи, сокчета и фрешове", допълва Силвестър.

22 562 28.02.2020

Още от Красивите българки