VBox7 logo

Любов, финансови проблеми и отлично здраве! Какво готви месец март за всяка зодия?

7 120 04.03.2020

Зимата си отива и е време за нови начала. Точно това ще се случи с голяма част от 12-е зодии, които нямат търпение да сбъднат мечтите си. За това няма да пречи и Меркурий, тъй като той вече не е ретрограден, а пък ще помогне пълнолунието, което този път е в Дева.

Какво вещае хороскопът за всяка една от 12-е зодии през месец март?

Виж още: Какво превръща всяка зодия в добър и верен приятел?

Овен

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hustle Touch (@hustletouch) on

Може би ви се струва, че нещата се развиват малко бавно около вас, но към края на месеца ще се чувствате като в надпревара. Ще останете оптимистично настроени за всеки аспект на живота си. В живота ви ще се появят нови хора, които ще останат дълго време в него.

Телец

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Couple by 9GAG (@couple) on

Ако имате проблеми във връзката си в последно време, месецът на раздялата е дошъл. Ако не - трябва да провокирате партньора си и да си подарите нови емоции. От друга страна Марс, Юпитер и Плутон ще увеличат силата ви. Ще давате 100% от себе си на работното място. Чувствате се силни, мотивирани, здрави.

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Могат да ви разбият сърцето

Близнаци

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Couple by 9GAG (@couple) on

В романтичен план нещата при вас изглеждат повече от добре. В края на месеца си подарете романтичен уикенд с любимия човек. В работата нещата също вървят по план, като в края на месеца истински ще блеснете. Всичко това обаче ще доведе до неминуема емоционална умора.

Виж още: С тези 5 зодии приятелството е трудна мисия, а главоболието - гарантирано

Рак

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by William Backman (@willebackmann) on

Имате чувството, че ви чака нещо вълнуващо и всъщност сте напълно прави. Предстои ви важна стъпка от професионално естество, но не се притеснявайте - всяка ваша стъпка е в правилната посока. 

Виж още: Кои 5 зодии са обречени на слава и охолен живот?

Лъв

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Couple by 9GAG (@couple) on

Ако нямате партньор, месец март има какво да ви предложи. Ако все пак имате, имайте търпение и не взимайте крайни решения. В работа ще е изморително, а по-неприятното е, че няма изгледи за развитие. Ще се ядосвате и ще бъдете подлагани на стрес.

Виж още: Тези 3 зодии са отличници в целувките, а партньорите им са истински щастливци!

Дева

Приятните изненади се крият там, където очаквате най-малко. Амбицирани сте и бързо ще постигате целите си. Ще кипите от сила и здраве.

Везни

Уран и Венера ще се постараят да разклатят любовния ви живот. Ако искате да продължите с връзката си, трябва да направите компромис. Ако нямате партньор, изчакайте края на месеца за нова възможност. На работа ще се чувствате удобно, възможни са финансови изненади. 

Скорпион

Връзката ви ще остане в красива хармония, а сексуалният ви живот ще ви накара да преоткриете партньора си. В работа ще усещате самочувствие и контрол.

Стрелец

Важните решения в личен план няма да ви плашат и дори ще започнете да мислите за следващ етап от вашата връзка. В професионален план ще берете богати плодове на вашия труд и всеотдайност. Но внимавайте и поставяйте здравето си на първо място.

Козирог

Ще усетите близост и нова страст с партньора си. Ако сте самотни, изчакайте още някой друг месец. Ще се замислите да смените работата си. 

Водолей

Венера и Уран ви правят доста нетърпеливи. Хубавото е, че на работа ще се усетите по-силни отвсякога. Цената обаче е висока - стрес и умора.

Риби

Ще чувствате емоционална и искрена любов. Ще се запознаете с нови хора, които имат силата да обърнат живота ви и да го заредят с нови положителни емоции. Докато другите се провалят, вие ще блестите.

Източник thumbnail: iStock

7 120 04.03.2020

Още от OMG Facts