VBox7 logo

Тези снимки ''преди'' и ''след'' са различни! Инфлуенсърка качи 30 кг., чувства се перфектно

10 032 16.01.2020

Повечето "преди" и "след" снимки, когато говорим за промяна на теглото, са свързани с по-малко мазнини по тялото и повече мускули. Но австралийска инфлуенсърка обърна представите ни за този тип снимки и трансформации като цяло. Става въпрос за Кейт зад Instagram профила dedikated_lifestylе.

Виж още: Тези упражнения са смъртният враг на излишните мазнини! С тях ще се стопите неусетно

Снимките "преди" за Кейт са от 2014 г., когато тя е била в добра спортна форма, с ниско тегло и е носила малък размер дрехи. 

Виж още: Как отслабват звездите? 7 диети на 7 световноизвестни мацки

Днес обаче, през 2020 г., Кейт е над 30 кг. повече и е горда с начина, по който изглежда и се чувства. "Не публикувам този колаж, защото искам да изгелждам по този начин или искам да сравня снимките. Просто си спомням колко вманиачена съм била тогава. Напомня ми за тъгата, контролът и това, че никога не се чувствах достатъчно добра", пише Кейт.

Виж още: Кажат ли ''обичам те'', любовта за тези 5 зодии е вечна! Кои са те?

Кейт признава, че във времето, в което се съобразявала с обществените представи за хубаво тяло, тя е пропускала не едно събитие, защото е трябвало да тренира. Толкова била вманиачена, че се качвала всеки ден на кантара.

Виж още: ТЕСТ: Разбери в коя епоха и в коя част на света си живял в предишния си живот?

"Трябва да ви кажа, че по-малкото тегло не прави живота по-хубав", признава тя. "Щастието и чувството за удовлетвореност не идва от теглото".

Виж още: Порно актриса се сбогува със семейство, лукс и пари... Намери нова работа и вдъхновение

"Предпочитам да съм пухкава, но да не спазвам диети и да имам свободата да избирам храната си вместо да отслабвам и да броя калориите в марулите", пише още Кейт.

10 032 16.01.2020

Още от Social Virals