VBox7 logo

Порно актриса се сбогува със семейство, лукс и пари... Намери нова работа и вдъхновение

9 488 11.01.2020

Порно звезда напусна Меката на филмите за възрастни, за да обикаля света! Става въпрос за чаровната Киса Синс, която продаде всичко, което има, включително дома си и просто започна да пътува. 

Виж още: Най-известната порно звезда в света проговори: Ето какво търси в един мъж

"Пътувам по света вече в продължение на година. Продадох всичко - колата, апартамента ми в Холивуд. Харесва ми да си нямам дом и да обикалям места, които винаги съм искала да видя. Освен това усещам, че търся нещо, но не знам какво точно", сподели във влог наскоро тя.

Виж още: 5 порно звезди - мъртви за 3 месеца! Какво убива актрисите?

Така например тя посреща последната Коледа в Бали. Преди това е била в продължение на три месеца в Мексико, два месеца в Калифорния, няколко седмици на Малдивите, Бахамите, Хавай и Шри Ланка. Следващата дестинация? Коста Рика!

Виж още: Горещо! ПОРНОЗВЕЗДИТЕ преди и след грима!

Новото амплоа на порно актрисата, която има над 1 млн. последователи в социалните мрежи, е да преподава - йога и гмуркания. Признава, че като се обърне назад във времето, старият ѝ живот се струва доста странен. 

Виж още: Порно икона свали 40 кг за година! Ще я познаете ли?

"Изглеждам като истинска звезда, като гледам снимките си от Холивуд. Често си питам дали наистина съм толкова готина", коментира тя. И си поставя цел за 2020 г. - да се чувства още по-удобно в собствената си кожа.

Впрочем съпруг на Киса е популярният сред порно любителите Джони Синс, който преди време стана популярно meme и се сдоби с прозвището на най-талантлив мъж в света. Защото той често е полицай, учител, доктор, доставчик, майстор...

9 488 11.01.2020

Още от Най-яките мацки