VBox7 logo

Михаела Филева на екзотична почивка в Африка, най-после показа любимия мъж!

15 593 09.01.2020

Още когато преди дни талантливата ни млада певица Михаела Филева публикува снимка на паспорта си със самолетни билети в него и текст, че започва ново приключение, бяхме любопитни какво е намислила и накъде ще се отправи тя. Е, отговорът не закъсня. 

Виж още: Българските звезди, които намериха любовта през 2019 г.

Оказва се, че дестинацията е натрадиционна за българския шоу бизнес - Южна Африка. След снимка с вино и такава от аквариум, Михаела се отправи към най-югозападната точка на република Южна Африка, където обаче стана ясно с кого е била там.

Виж още: Григор Димитров си призна коя му е любимата BG певица

Оказва се, че това е Стефан Радов, любимият мъж на Михаела. Двамата са заедно от сравнително скоро, като певицата дълго време кри връзката си с него. Всъщност едва преди месец Стефан се "появи" в story на Михаела. 

Виж още: Крисия с равносметка - ако можеше да преправи половин година и да бъде по-умна...

Иначе Михаела Филева посрещна Коледа в родния Велико Търново, но не става ясно дали с нея е бил и Стефан. Снимките от празника са единствено на елхата. 

Що се отнася до плановете за 2020 г., при Михаела Филева те вече са готови. За певицата предстои издаването на третия ѝ албум, още концерти и други нови неща. Макар че признава, че я е страх от новото. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/mihaelafileva/

15 593 09.01.2020

Още от Music Virals