VBox7 logo

Българските звезди, които намериха любовта през 2019 г.

32 814 23.12.2019

Звездите са категорични - 2020 г. ще донесе много любов за всички от зодиака. Но трябва да признаем, че и 2019 г. не беше никак лоша в това отношение и връзките на най-популярните лица у нас го доказват. 

Някои от тях преживяха раздели, други се ожениха, а трети намериха сродна душа, която да нарекат свой партньор. Кои са те?

Глория и Йордан Джермански

За връзката им се разбра през лятото, което може да се каже, че двамата прекараха почти изцяло в Гърция. Глория и Джермански се запознават преди дости години, но съдбата едва сега ги събира, за да преоткрият любовта.

Виж още: Глория се сгоди?! Певицата шашна феновете със селфи под елхата с изненада...

Златка Димитрова и Кирил Танев

Златка "представи" официално мъжа до себе си на рождения ден на Николета Лозанова. Факт е обаче, че първите им общи снимки с романтични думи онлайн се появяват в профила на фитнес инструктора още през октомври.

Виж още: Вече официално: Нова звездна двойка у нас! Кой е мъжът до Златка Димитрова?

Сузанита

Тук не поставяме имена, тъй като скандалната тийнейджърка първо съобщи, че има връзка с момче, което не живее в България, но после се събра с бившия си приятел Александър. Е, двамата отново се разделиха, но...

Виж още: Нова звездна двойка! Синът на Кали заби любима рапърка

Михаела Филева и Стефан Радов

След края на връзката си с рапъра Павел Михаела ревниво крие личния си живот. Наскоро обаче показа в story своя партньор. Това е Стефан Радов, който се занимава с маркетинг.

Виж още: Любов с история: Кои звездни двойки първо бяха приятели преди да се съберат?

Гери Никол и Дани Илиев

Двамата бяха снимани тайно на събиране. Дани Илиев е боксьор. Двамата не парадират с връзката си и всъщност официално потвърждение освен папарашките снимки липсва.

32 814 23.12.2019

Още от Опасни връзки