VBox7 logo

Азис разкри ''празната'' си душа... За хомосексуализма и грешката да се родиш в България

9 104 24.02.2020

Самотен, тъжен, стоящ на тъмно човек. Ако се чудите за кого са тези думи, то те са за Азис, от самия него. Изпълнителят се описва още като празен, сив, черен човек. И отчита, че е грешка, че се е родил в България.

Виж още: Venci Venc' намери любовта в красива блондинка! Двамата се позабавляваха на ски ваканция във Франция

Признанията Азис направи пред камерите на NOVA, където истински показа разликите между жизнерадостните песни, които е правил, и това, което чувства вътре в себе си. Така например поп-фолк певецът сподели, че с течение на времето е намалил хората, с които общува, с 85%. А вярва на още по-малко.

Виж още: Преди Азис: Поп-фолк звездите, които пропяха на английски

Въпреки начина, по който се чувства и описва, Азис е категоричен - няма по-добър от него в това, което прави. Дори нарича себе си Майкъл Джексън на поп-фолка. Обръщайки се назад вижда онзи скандален изпълнител, който в един ден може да е на високи токчета и с пола, а на другия - във военна униформа. И в този смисъл е изпреварил времето си. Но пък е категоричен - не поп-фолкът и колегите му са виновни за чалгаризацията на обществото. 

Виж още: Сватба ще има! Николета Лозанова пак ще е булка, ще има ли второ дете?

Всъщност според Азис първата "чалга фигура" в историята е Мерилин Монро. Заради платинено русата коса, червеното червило, роклята с диаманти, връзките с властни мъже. Според Азис именно стремежът към скъпото, лъскавото и луксозното е чалга. 

Виж още: Емилия просълзи феновете си с думи към любимия мъж! Ето я личната изповед на певицата

Азис говори и за семейството си, за любимата баба, която наскоро загуби. По думите му е разочаровал близките си с това, че не е хетеросексуален. Даже през годините майка му неведнъж го водила на лекар. Сега тя просто се надява "да му мине". 

9 104 24.02.2020

Още от Social Virals