От футболист в актьор: трансформацията на Васето, която обърна живота му

14 703 14.09.2020

Следвай ме

В новото видео от канала на „Следвай ме“ на гости на Илиян е Васил Андонов – Васето. Успешният актьор, геймър и инфлуенсър Васето видимо съчетава в себе си няколко таланта и не се спира пред нищо. 

Последната му изява, като актьор беше в хитовия уеб сериал „Аз съм Изи“, където се превъплъти в ролята на Владо. В сериала „Следвай ме“, неговият герой се казваше Тони и определено стана любимец на феновете. 

Пред Илиян, Васето разказва, че 10 години е играел футбол и всички негови съотборници му казвали „Васе много си артистичен“. Kогато екипът на „Следвай ме“ и уеб сериалa „Килерът“ се свързват с него, той е убеден, че това е шанс да се потопи в дебрите на актьорското майсторство. С участието си в онлайн сериали, той успява да разгърне още един от своите таланти.

Виж още: Нов член в семейството на Никол! Кой е той - вижте ТУК!

Виж още: Коя е ролята, която промени света на Михаела Павлова? Отговор от първо лице - вижте ТУК!

Когато снима първата си сцена в сериала „Килерът“ е бил много притеснен. Но с течение на времето свиква с екипа и много бързо започва да се отпуска и да се чувства все по-сигурен в себе си.

Споделя, че абсолютно всичко му липсва от снимките на „Следвай ме“.  С колегите си актьори през цялото време са успявали да съчетават работата и приятните моменти и точно това е причината да има само положителни спомени от работата си по сериала.

С какви предизвикателства се справи Васето – гледайте във видеото.

 

Още от Следвай ме

От футболист в актьор: трансформацията на Васето, която обърна живота му
Коя е ролята, която промени света на Михаела Павлова? Отговор от първо лице - вижте ТУК!
Нов член в семейството на Никол! Кой е той - вижте ТУК!
Как се снимат любовни сцени в сериал? Вижте отговора ТУК!