VBox7 logo

Кризата с коронавируса - видяна от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лечението?

78 200 02.03.2020

Коронавирусът достигна почти всяко крайче на света за броени месеци. Изключително заразен, много хора повярваха в конспиративни теории за неговия произход и цел.

Виж още: Коронавирусът - конспирация или излишна суматоха? Версиите на популярните българи

Оказва се обаче, че и Ванга, и Нострадамус са предрекли коронавируса. Или поне това твърдят британският Express и австрийският Kosmo.

Виж още: Наши VIP-ове обезпокоени от коронавируса - Нора Недкова пие лекарства, Галин е потресен от държавата

Преди повече от 500 години Нострадамус предрича "велика чума". Тогава той пише, че тя ще тръгне от морски град, но хората днес тълкуват тези думи като отнасящи се за пазара за морски храни в Ухат.

Виж още: Въпреки коронавируса: Николета отиде в Милано за седмицата на модата, снима се с Филип Плейн

В руските електронни медии вече се появиха твърдения, че българската пророчица Ванга е предрекла коронавируса. Тя описала още през 60-е години заразата като опустошителна. Уви, според нея лекарството няма да бъде открито скоро - най-рано година след първия случай.

Виж още: Коронавирусът и световните звезди! Пътуване с предпазни мерки или истинска паника?

Предсказание за коронавируса направи и Теодора Стефанова, известна като гадателката на Берлускони. Според нея България е богоизбрана държава и ще има не повече от 2 случая на болестта у нас.

Според нея България бързо ще се справи със ситуацията, а до лятото светът ще се справи с епидемията и болестта. Тогава в Америка ще се открие вълшебното лекарство, но доста хора ще бъдат засегнати от вируса.

78 200 02.03.2020

Още от OMG Facts