VBox7 logo

Дни след раждането и Енджи Касабие вече работи! Младата майка със стотици притеснения

6 934 20.01.2020

Не мина и седмица, откакто известната диетоложка Енджи Касабие стана майка на малкия Раян, и тя се върна на работа. В първото си телевизионно интервю Енджи сподели, че веднага, след като се прибрала у дома, посрещала гости, на които сготвила, а освен това и намерила време да консултира пациент в кабинета си.

Е, Енджи вече си е вкъщи, с тях е и така мечтаното детенце, но оказва се, диетоложката не е станала по-спокойна. "Щастието е десеторно, но притесненията са стоторни", коментира диетоложката пред "Събуди се".

Виж още: Бебето при свекървата за 10 дни - защо не?! Джулката ще е модерна майка

Тя и съпругът ѝ Рабих се притеснявали за сина им във всеки момент да не му се случи нещо. Двамата трудно спят, объркани са, въпреки че самият Раян бил изключително спокойно дете засега.

Виж още: Две седмици след секциото и вече е във фитнес! Джулката със стратегия за бърза фит форма

Притесненията на Енджи започнали още с началото на бременността. Все пак в миналото тя преживя две неуспешни бременности. Но по думите на лекарят, проследил настоящата ѝ, проблемите са дошли от неправилно хранене на плода в утробата на майката. 

Самото раждане минало бързо, за 10-15 минути, въпреки че диетоложката не е имала разкритие. На раждането присъствала майката на Енджи, която към момента е при нея и ще остане в България, за да ѝ помага. 

Виж още: Енджи Касабие и Мистър Ливан чакат първо бебче! Ясно е кога ще се роди и какъв е полът!

От интервюто стана ясно още, че Раян е кръстен на баща си, Рабих. Той, макар и на английски, също потвърди, че Енджи няма как да седи на едно място и прогнозира, че съвсем скоро ще възстанови делничните си задължения на 100%.

Енджи освен това беше категорична, че няма да използва бебето си за рекламни цели, които дори определи за "малоценни неща". Именно затова все още и Instagram последователите ѝ не са видели малкия Раян.

6 934 20.01.2020

Още от Social Virals