VBox7 logo

Дъщерята на Мира Добрева върви по нейните стъпки, а и е неземно красива! Вижте я!

2 975 03.12.2019

Една от медийните новини от настоящата седмица е, че водещата Мира Добрева слиза от ефир. Ще продължи да продуцира, но чаровната ѝ усмивка ще остане зад камера. Именно тази новина ни накарад а се сетим за Лора, дъщерята на Мира Добрева, която май върви смело по стъпките на майка си.

Виж още: Дъщерята на Ванко 1 - по стъпките на Николета Лозанова! Вижте 16-годишната дама

Лора е журналист по образование, маркетолог по професия и инфлуенсър по призвание. Освен това е невероятно красива и супер чаровна:

Виж още: И тя порасна: Дъщерята на Еминем показа секси форми на Хаваите

Казват, че крушата не пада по-далеч от дървото и сме склонни да се съгласим в този случай. А Лора е едно наистина слънчево младо момиче, от чийто Instagram профил оставаме с впечатление, че граби от живота с пълни шепи и това истински ѝ допада. 

Виж още: Дъщерята на Цеци Красимирова тръгна по нейните стъпки! Вижте Джудит!

Още по време на участието на Мира Добрева във VIP Brother видяхме Лора и на малкия екран в ролята на застъпник за майка си. А че двете са много близки, журналистката често се хвали - чрез красиви общи снимки или думи, които могат да трогнат всеки.

Освен професията, образованието и стабилното присъствие в социалните мрежи, прави впечатление, че за Лора и модата е изкушение. Е, с каквото и да продължи да се занимава, ние ѝ пожелаваме попътен вятър.

2 975 03.12.2019

Още от Красивите българки