VBox7 logo

За майчинството без захаросани филтри и преструвки - Ашли Греъм за трудностите на младите майки

5 759 13.02.2020

Плюс сайз моделът Ашли Греъм винаги е показвала нормалната страна на нещата. В нейния Instagram можем да открием наистина нормални снимки на нормални събития и хора. Няма филтри, няма пози, всичко си е... нормално.

Виж още: Най-известният плюс сайз модел роди! Ашли Греъм стана майка на момче

Ашли Греъм стана майка на момче в края на януари тази година. "Нашият живот се промени към по-добро", написа в story в Instagram моделът. Новото е името на детенцето - тя и съпругът ѝ Джъстин са го кръстили Исак. 

Виж още: Как майчинството промени Светлана Гущерова? Как поддържа форма и коя е нейната диета?

"Вдигнете ръка, ако не сте знеали, че ще трябва да сменяте и своя памперс", пише Ашли под снимка, на която показва за първи път тялото си след раждането.

Виж още: На какво възпитава Есил Дюран сина си? И каква свекърва иска да бъде?

"След всички години в модата, никога не съм знаела, че еднократното бельо ще ми стане любимия тип дреха, но ето какво се случи", шегува се тя, за да премине към по-сериозната тема. 

Виж още: Джулката направи погача на сина си! Как успя да си навлече критиката на хейтърите и на празника?

"Никой не говори за възстановяването и излекуването (да, дори за мръсните части), през които минават младите майки. Исках да ви покажа, че не всичко са дъги и пеперуди", допълва тя. И благодари на близките си за помощта, разговорите и подкрепата.

5 759 13.02.2020

Още от Най-яките мацки