Удари дъното: Тита със зашеметяващ провал, повлече крак и на Биляниш

12 392 10.08.2022

Music Virals

Само преди дни Тита зарадва най-верните си фенове с песента "Шок", която шокира немалко хора. Изненадващото не е лириката, не е и сладникавото, до болка изтъркано като сюжет и визия, видео, а нещо съвсем друго.

Като цяло песента не струва, а около това мнение се обединиха доста от коментиращите парчето в YouTube. "Като цяло... певици стигнали на дъното, а като си спомниш, че Тита преди 4-5 години беше в топ 3 най-слушаните поп изпълнители...", пише потребител. 

Виж още: Проблеми в рая? Николета Лозанова разкри в книгата си ще има ли дете от Михайлов

Друг фен оценява високо бийта и видеото, но текстът издиша отвсякъде, няма логическа връзка, смята още той. "Едни талантливи, естествено красиви и интелигентни момичета, които на нищо не приличат вече! Много тъпо…", възмущава се трети. "Липсва ми Тита от Х Factor, беше естествена и много сладка. Защо се превърна в такъв парцал...?!🤮 Вече не се отличава с нищо! Момиче, осъзнай се и не си погубвай таланта...", критикува още по-сериозно бивш почитател на изпълнителката. 

Виж още: Красотата излиза скъпо: Интервенциите на Бояна Маринова нямат край 

"Преди разпознавах песните на Тита от километри, но сега, братче, трябва да прочета, че пише Тита, за да разбера, че пее тя. Иначе песента е готина за лятото, има настроение", споделя мнение друг човек, който все пак пише и нещо позитивно. 

Към момента видеото няма дори 400 хил. гледания, което е нетипично за Тита, която преди избухваше с поне половин милион в рамките на 5 дни, а песните ѝ не излизаха от класацията на YouTube, където в момента не фигурира. Биляниш не е певица, макар да се подвизава като такава в последно време. Парчето обаче не носи особени позитиви и за нея самата. Преди години Мария и Цветелина Янева направиха дует, който се сгромоляса с пълна сила. Феновете очакваха нещо голямо, но се оказа тотален провал. 

Сега някои музикални спецове смятат, че доминацията в музикалните чартове на Тита и Гери-Никол, е отминала. Интересното е, че двете нямат и 25 години, а в музикално отношение изглеждат изчерпани и залагащи на едно и също, смятат още критици на изпълнителките.

Виж още: Любовта е за двама: Цвети и Криско оставиха децата и се усамотиха на морето 

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/ 

Още от Music Virals