Петзвезден лукс и удоволствия: Новата "Мис Силикон" изхарчила 10 бона за 1 месец?

4 151 21.09.2022

Най-яките мацки

Лятото на тазгодишната "Мис силикон" не е приключило, както изглежда от сторитата ѝ. Михаела Стоичкова е на поредното си задгранично пътешествие, но този път в съседна Турция. 

Силиконовата миска се е отдала на летни страсти, вкусни изкушения и релакс в петзвезден хотел, предлагащ топ СПА изживявания. Злите езици шушукат, че силиконката вече е почти изхарчила голямата награда, която спечели от конукрса, а именно 10 бона.

Виж още: Гореща като течен шоколад на водна баня: Анна-Мария Чернева изкуши с нова снимка

Instagram

10 хил. лева са доста пари, а някои от конкурентките на Михаела заявиха във визитките си за конкурса, че месечно харчат между 10 и 20 бона. Е, не е луд този, който яде баницата, но ние подложихме под съмнение думите на някои от силиконките, които не дават вид на мацки, които пилеят толкова пари всеки месец. Михаела Стоичкова определено се наслаждава на доста екскурзии в последните седмици. 

Мацката беше в Гърция, Испания, а сега в Турция и не изглежда да се притеснява от инфлацията и цените. Това обаче не означава, че е издумкала 10 бона за един месец, както някои потребители смятат в нета.

Виж още: Когато си богат и трябва всички да разберат: Светлана Гущерова се хвали с луксозната кола на мъжа си 

Изображение: https://www.instagram.com/michelle_stoichkova/ 

Още от Най-яките мацки