VBox7 logo

Джулката не показва бременно коремче, но качи снимка, която издава много!

21 515 22.11.2019

Съвсем малко остана, докато се роди първото детенце на силиконовата красавица Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян Найденов. 

Виж още: Ето какъв режим спазва Джулиана Гани, за да качи едва 3 кг. за 7 месеца бременност!

Новината за бременността на Джулката беше оповестена лично от нея, след като беше разкрита и свали маската на Коконата в "Маскираният певец". Тогава тя беше в седмия месец на бременността си и всички се зачудиха как никой не е разбрал.

Виж още: В седмия месец, а е качила едва 3 кг.?! Джулиана Гани с режим и по време на бременността

Всъщност, оказа се, това не е било толкова трудно да се опази от бъдещите родители, тъй като Гани до седмия месец на бременността си беше качила едва 3 кг. и не спираше да тренира, макар и по по-различни от стандартните тренировъчни планове. 

Виж още: Теа разказа как е казала на Наум за бременността! Било е мега сладко!

Последователите на Джулиана Гани толкова много искат да видят бременното ѝ коремче, но и към момента това остава невъзможно. От текста под снимката по-долу става ясно, че Найденов много иска да снима коремчето на Джулката, но тя все се криела.

Виж още: Енджи Касабие и Мистър Ливан чакат първо бебче! Ясно е кога ще се роди и какъв е полът!

От снимката обаче става ясно много. Колкото и да крие корема, ясно се вижда къде е дланта на Джулката, а всички знаем колко внушителна е гръдната обиколка на бъдещата майка. Дланта е доста по-напред от гърдите. Освен това се вижда и ръбчето на бельото колко напред е. 

За момента Джулиана Гани не издава пола на нероденото бебче, въпреки че в някои медии вече спекулират по темата. Дали са познали, скоро ще разберем.

Във видео преди време Джулиана Гани сподели, че всъщност има цяла бременна фотосесия, но с Илиян търсят издание с подходящ профил и аудитория, където да бъдат публикувани.

21 515 22.11.2019

Още от Cool News