VBox7 logo

Галена искрена за любимия мъж: Какво мисли за снимките ѝ, кой е строгият родител, за какво мечтаят?

6 508 07.02.2020

Има изпълнители, които пускат по 2-3 песни и после ги забравяме. Има обаче и такива, които устояват на промените на времето, стиловете, модата и какво ли още не. Сред тях е и поп-фолк певицата Галена, която вече над 15 години е сред топ имената в жанра. Каква е тайната на успеха за Галена? Много просто - обича това, което прави, а по пътя има верен човек - съпругът ѝ, който я подкрепя вече 13 години, а от любовта им се раждат две момченца.

Виж още: Кристиан Кирилов калява мускулесто тяло в снега, заведе Джулия на почивка в планината

Както неведнъж сме отбелязвали, всички снимки в Instagram профила на Галена изглеждат като от корици на списание. Някои от тях обаче са наистина провокативни. Как реагира любимият ѝ Галин?

Виж още: Истинска любов и привличане години след началото на връзката? Ето каква е формулата за Теа и Наум

Оказва се, че той обича тя бъде харесвана и няма нищо против тези снимки. Единствените му притеснения са свързани с факта, че големият им е във възраст, в която може той самият да изпитва притеснения от снимките. 

Виж още: Емоционален февруари за Венета Райкова с три важни събития и все около сина ѝ Патрик

Галин и Галена често пътуват заедно с децата си, но от време на време имат нужда да са сами заедно, тъй като и без това личното им време е малко. В този смисъл и двамата са доста меки, като родители, но когато се наложи някой да бъде по-строг, то това обикновено е Галена.

Виж още: Познахте ли това момче? Емрах Стораро вече не е тийнейджър, а красив млад мъж!

А дали иска децата на наследят нейната работа или тази на баща си? Отговорът на певицата определено е в полза на бизнеса на Галин, но и е категорична - те трябва преди всичко да се забавляват.

6 508 07.02.2020

Още от Music Virals