VBox7 logo

Истинска любов и привличане години след началото на връзката? Ето каква е формулата за Теа и Наум

6 947 06.02.2020

Една от най-емблематичните двойки сред родните популярни лица, Наум Шопов и Теа Минкова, имат много какво да кажат за тайната на успешната връзка на всички ни, въпреки че и двамата са под 30 г. 

Виж още: Теа и Наум обясниха на кои три жени са кръстили дъщеря си! Какви са страховете им?

Наум и Теа се събират, след като завършват гимназията. И така години по-късно двамата са сгодени и имат дъщеричка на 2 месеца. Годините минават, а любовта остава все същата. Каква е тайната?

Виж още: Уютна, красива, весела! Теа и Наум направиха погача на дъщеричката си

Всъщност този въпрос двамата са го коментирали неведнъж. И отговорите им може би ще се сторят на някого банални, но за да са такива, значи наистина работят. Търпение, компромиси и, разбира се, мъжът да бъде виновен за всичко :)

Виж още: Биляна Лазарова изненада всички от Доминикана - в напреднала бременност е!

"Старайте се да не си лягате скарани", съветват Теа и Наум всички двойки в последното си видео. Е, двамата се и карат нерядко, след което си мълчат, но то кой ли не се кара?

Виж още: Глория показа тяло на модел, откри ново хоби на Малдивите

Двамата се сгодиха преди повече от година и немалко от последователите им се чудят кога ще бъде събитието. Инфлуенсърите коментираха и този въпрос. По думите им се чувствали доста притиснати и просто решили да изчакат. Събитието вероятно ще бъде тази година, като ще бъде съчетано с други големи семейни празници.

Виж още: Любов от пръв поглед: Тото дал на Кристин ключ от дома си на третия ден от връзката им!

В отговор на последователите си Теа и Наум отговориха на тема, по която много се е спекулирало из редица сайтове - отношението им със семейстмо Петканови. Преди време двете двойки стартираха общ бизнес, но нещата набързо приключиха. Причината за това обаче е банална, дори за мнозина и скучна - нещата просто не са се получили, както си ги представяли.  

Виж още: Познахте ли това момче? Емрах Стораро вече не е тийнейджър, а красив млад мъж!

Сред въпросите на последователите беше и въпросът с какво се занимава всъщност Теа. В момента, оказва се, Теа и Наум, имат фирма, която помага на малки бизнеси с присъствието им в социалните мрежи.

Виж още: Съвети за перфектно тяло от Златка Димитрова! Как да влезем във форма за лятото?

6 947 06.02.2020

Още от Опасни връзки