VBox7 logo

Кристиан Кирилов калява мускулесто тяло в снега, заведе Джулия на почивка в планината

6 684 07.02.2020

Въпреки че я бяхме отписали, зимата си се върна, макар и чак през февруари. Докато някои популярни българи събират екзотичен тен по отдалечени на хиляди километри от тук острови, други избраха уюта на зимата и родните зимни курорти. Като например звездата от уеб сериала VIRAL Кристиан Кирилов и неговата половинка, поп-фолк певицата Джулия.

Виж още: Перфектните партньори и в живота, и на сцена! Кристиан и Джулия и тяхната вълшебна 2019 г.!

Двамата са в някои от стотиците СПА хотели у нас, където съчетават приятното с полезното. И под полезното имаме предвид каляването на Кристиан със сняг. 

Виж още: Истинска любов и привличане години след началото на връзката? Ето каква е формулата за Теа и Наум

Във видеото по-горе може да видите как мускулестия инфлуенсър си втрива сняг в тялото, като междувременно е по бански.

Виж още: Глория показа тяло на модел, откри ново хоби на Малдивите

Впрочем каляването със сняг или т.нар. моржуване е много разпространено сред северните народи. Научно доказано е, че помага за укрепването на здравето, повишавайки имунитета.

Виж още: Азис разказа тежката си съдба на цял свят, започнал работа на 10 години

Естествено в хотела с Кристиан е и съпругата му Джулия, с която обаче нямат общи снимки по профилите си, но пък имат доста story-та от джакузита, басейни и други приятни през зимата процедури.

Впрочем Джулия в последно време не е много активна в Instagram, но това се дължи на факта, че подготвя поредния хит, с който ще зарадва феновете на жанра. За целта тя заляга здраво и на трениравките във фитнес залата:

6 684 07.02.2020

Още от Social Virals