VBox7 logo

Звездите, чиито кариери вървяха към дъното, но извадиха късмет с велики роли

5 525 21.02.2020

Животът на всички нас е твърде непредвидим - днес си на върха, а утре се сгромолясваш шумно. Така е и с големите звезди на киното. Само че в техния случай - никой не ги помни. Някои актьори не успяват да се справят с тези ситуации, докато на други им се случва чудото и кариерата им възкръсва. Представяме ви някои от тях.

Виж още: Ако имаше Оскари за най-странни дрехи, тази година биха отишли при тези звезди!

Хоакин Финикс

Днес всички говорят за него като за носителя на награда Оскар, но той не винаги е бил на върха на славата. През 2009 г. Хоакин и Кейси Афлек започват работа по филмът "I'm Still Here". За целта Хоакин си пуска дълга косаи брада, ролята му е да се прави на луд. Но вместо да го приемат на сериозно, всички му се смеят. Филмът се определя като провал. Две години актьорът е безработен, но идва филмът "Учителят", а с това и ролята, която го изстрелва към върха. След това никой не се съмнява в актьорския му потенциал.

Виж още: Цената на различното мнение: Асен Блатечки си навлече куп критики заради коментар на Оскарите

Рене Зелеуегър

Повечето хора познават актрисата с ролята ѝ в "Дневникът на Бриджит Джоунс". След това обаче тя се появява в мюзикъла Чикаго, където доказва и, че е добра певица. След това тя получава Оскар за ролята си в "Студена планина", но след това нещата се объркват. След тонове пластични операции актрисата става неразпознаваема. По всичко изглеждаше, че грешните решения са прекратили кариерата на Рене Зелеуегър, но през 2019 г. тя се снима във филма Джуди. Критиците твърдят, че това е дало повторен старт на кариерата ѝ.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си роли бременни! Без дори да разберем

Уинона Райдър

Кариерата на актрисата започна още през 80-е години. Тя участва в буквално десетки филми. През 2000 г. се снима с Ричард Гиър в "Есен в Ню Йорк", което е огромен успех за нея. Но след това, година по-късно, Уинона е арестувана и обвинена в кражба. Съдът отсъжда тя да плати огромна глоба, да положи обществено полезен труд и да се подложи на обучение. През 2010 г. има малка роля в наградения с Оскар "Черният лебед", а днес е звезда в сериала Stranger Things.

Виж още: Заради омраза: Никога няма да видите тези актьори заедно!

Даниел Радклиф

Няма как да не си мислим за Хари Потър, когато стане въпрос за актьора. След снимките по книгите никой не можеше да мисли за Даниел Радклиф за нещо различно от Хари Потър. Но през 2016 г. нещата се променят във филма "Swiss Army Man", където се открива невероятния потенциал на актьора.

Виж още: Най-гадните неща, които преживяха актьорите от ''Игра на тронове''

Робърт Патинсън

Актьорът не става известен по класическия път. На него му е било доста трудно, защото е бил доста срамежлив. Затова първо решил да се пробва с модата. След това започнал да се учи на актьорска игра. Впоследствие получава роля във филм за Хари Потър и след това, разбира се, ролята на вампира Едуард в "Здрач". След това обаче Патинсън се изгуби, за да се завърне с ролята си във филма "Изгубеният град Z".

Източник thumbnail: Getty Images

5 525 21.02.2020

Още от Cool News