Кой е Владимир Стоев – баристата на звездите?

328 05.08.2022

Флора Иванова

Чаша ароматно кафе и спокойствие – най-добрият начин да започнеш уикенда. В последните години кафето се превърна не просто в тонизираща напитка, а и в социален феномен, който сближава хората, за да се видят „на по едно кафе“. Напитката вече не е просто кафе, а начин да изразиш себе си. 

Виж още: Проклятието на поп-фолка! Тези певици смениха жанра и погребаха кариерите си!

Най-впечатляващото кафе у нас определено е това на бариста Владимир Стоев. Той създава шедьоври в чаша, които няма как да не сте срещали в социалните мрежи. Неговите напитки са свежи, цветни и носят послания. Неслучайно много популярни личности са клиенти на Владимир. Например Васил Найденов, актьорът Юлиан Костов, певицата Данна, водещата Натали Трифонова, Александра Богданска  и много други. 

Виж още: Фики наруши мълчанието! Певецът се похвали с нова придобивка с дълбок смисъл

Владимир Стоев е на 34г. и е роден в Горна Оряховица. Професионалният му път преминава през различни кафенета и заведения за хранене докато преди повече от 10 години не открива магията в това да приготвя кафе. Той споделя, че пътят му не е бил никак лесен, но всичко е възможно, когато обичаш това, което правиш. 

Виж още: Ново 20: Моника Валериева и Меди - заедно на почивка

В момента Владимир живее и работи във Варна, но често е гост бариста в столицата за различни заведения или събития. Много хора, които са на почивка на нашето Черноморие, специално отделят време, в което да отидат до Варна, за да опитат от кафето на Владимир. Той от своя страна винаги обръща специално внимание на всеки клиент, което е видно и от сторитата му с щастливи хора с чаша в ръка. 

Виж още: Интимно: Масаж, опипване или... секс?! Какво се случи в "Къщата на инфлуенсърите"

Интерес към Владимир има и от много родни и чуждестранни медии. Преди време неговото име попадна в едно от най-реномираните спортни издания  Four Four Two. Причината беше капучино с лика на Лео Меси, което бързо обиколи социалните мрежи. 

Виж още: Пълно безразличие: Виктор Стоянов и момичетата от "Ергенът" не харесват Евгени Генчев?

В интервю за „Момичетата от града“ баристата споделя: „Страшно много обичам работата си и любовта ми към нея може и да е, а може и да не е, тайната съставка, но резултатите са налице. Ако обичаш това, което правиш, то ще ти отвърне със същото.“ 

Изображение: https://www.instagram.com/barista_vladimir_stoev/

Още от Флора Иванова