VBox7 logo

Болна ли е Андреа? Тя обясни поведението си от клипчето в дискотеката, но и намекна пак за Кубрат

4 590 13.03.2020

Едно клипче обикаля родното интернет пространство в последните ден-два. На него се вижда как поп-фолк певицата Андреа по време на свое участие взима салфетка от хвърлените (по традиция) в заведението и забърсва носа си. След това хвърля салфетката на пода. Става въпрос за това:

Виж още: Ретро с Андреа! Певицата качи над 50 снимки с Кубрат Пулев, събрали ли са се?

Поп-фолк певицата публикува в story обяснение на случката, от което става ясно, че всъщност не е болна, а има хроничен синузит, който се появила преди 10 години. 

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

"От 10 години имам проблем с това, блокират се водните канали и не мога да дишам (синузит)! Подобна ситуация ми се е случвала, но не съобразих, че може би хората около мен ще се паникьосат, заради върлуващия вече в България - Коронавирус", пише още Андреа. 

Виж още: Ново 20: Андреа и Кубрат Пулев са се събрали? Двамата - засечени на специално място

Андреа поднася своите извинения и подчертава, че не е болна, а просто е било наложително да има въздух, за да довърши участието си. Феновете на певицата показаха разбиране и тя публикува множество лични съобщения, в които те ѝ пишат, че няма нужда да обяснява нищо на никого.

Виж още: Има ли нова любов в сърцето на Кубрат Пулев? Ето и любопитния му отговор...

Впрочем Андреа отвори опция за задаване на въпроси към нея, но такива не публикува. За сметка на това обаче публикува още мнения на фенове, свързани този път с Кубрат Пулев. Някои от тях гласяха "знаех си, че сте заедно", а други, че няма по-достойна за него от Андреа.

4 590 13.03.2020

Още от Music Virals