VBox7 logo

Карантината накара Яна Маринова да се почувства жена! Как минават дните на актрисата?

8 422 26.03.2020

Нека си го кажем - дните на самоизолация и ограничени излизания навън са си истинско предизвикателство. Единствено позитивната мисъл и положителната нагласа към ситуацията може да ни съхрани емоционално. 

Виж още: Гери Малкоданска се изследва за COVID-19 след симптоми за болестта! Призова: Пазете се!

В тази посока е насочила дните си актрисата Яна Маринова, която подобно на повечето от нас си е у дома. В Instagram профила си тя показва, че всъщност да си седи вкъщи е доста приятно, а самоизолацията дали че не са тежест.

"Обръщам внимание само на позитивните си мисли и усещания, и приемам всичко на игра. Така винаги се изненадвам колко много страхотни неща съм пропуснала в живота си досега", пише Маринова и допълва, че дори си е ушила маска, която да ѝ отива на пуловера.

Виж още: BG певици тъжат за времето преди короната - започнаха ново предизвикателство

Прекрасните неща в живота, които досега е изпускала, са да гледа сериали, да се научи да готви, да чете... да се чувства най-после жена!" Бях забравила колко е хубаво да имам време за себе си. И за хората, които обичам и харесвам", допълва актрисата.

Виж още: Ивана убедена: Няма нищо случайно в коронавируса, видя пандемията като възможност

В друга публикация Яна Маринова цитира популярно напоследък писмо на Ф. Скот Фицджералд от времето, в което е бил самият той под карантина заради върлуващия испански грип. И с който си припомняме, че новото е добре забравено старо.

Виж още: Защо Галя от Каризма замина за Англия, когато бе на върха на славата? И защо се върна?

8 422 26.03.2020

Още от Stars News