VBox7 logo

Защо Галя от Каризма замина за Англия, когато бе на върха на славата? И защо се върна?

19 433 20.03.2020

Всички си спомняме каква сензация бяха дует "Каризма" в началото на века. Всички знаехме песните им наизуст, а по Галя и Миро бяха такива звезди, че трудно можеха да ходят необозпокоявани по улиците.

Виж още: Какво се случи с Галя след ''Каризма''? Ето и британската история на популярната певица

Изведнъж обаче и двамата изчезнаха от сцената у нас, за да се завърнат, макар и отделно и по различно време. Защо обаче Галя изчезна от медийната сцена у нас?

Виж още: Часове преди старта на ''Като две капки вода''! Какво знаем за шоуто, какво да очакваме?

Отговорът е много прост - просто искала да бъде обикновен човек, да ходи по улиците и никой да не я разпознава. Е, това не се оказало съвсем лесно и в Лондон, тъй като там имало много наши сънародници, но именно това е обяснението на певицата. 

Виж още: С деца в изолация! Как се справят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други популярни майки?

Пред камерите на "На Кафе" Галя обясни, че просто е искала да има личен живот, а тогава, когато била на върха на славата това не ѝ давало покой, макар че усещала любовта на хората.

Виж още: Не всичко е корона! Известни БГ двойки с ново предизвикателство - FlipChallenge, няма такъв смях!

Цялата тази слава дошла бързо, а тя не била абонирана за нея. Сега обаче си е отпочинала и е готова с нови сили да се върне на сцената. 

Виж още: Любов по време на карантина: Рая Пеева навърши 30 г. у дома с любимия Явор Бахаров

Самата Галя се чувства по-зряла, по-мъдра, по-учтива заради английския характер, който се е пропил в нея. Обича да рециклира и всичко около нея да е органично - и буквално, и преносно.

19 433 20.03.2020

Още от Music Virals