VBox7 logo

Съжаляваме да го кажем, но това са 4-е зодии, каръци в любовта!

7 705 15.11.2019

 

Любовта и връзките са сложна материя. Независимо през какво сте преминали, трябва да знаете, че никой не е вечно нещастен и с разбито сърце. Въпреки това обаче има някои зодии, които по-често се разочароват във връзките си с другия пол, отколкото останалите. Ето ги и тях:

Виж още: Кои са топ 5 на най-добре целуващите се зодии?

Рак

Когато започнат връзка, Раците винаги се раздават до край. Те анализират всеки жест, всяка гримаса и изпитват цяла палитра от чувства, анализирайки ги. Това ги натоварва, тъй като са и изключително чувствителни. При раздяла им трябва цяла вечност, за да се възстановят и да съберат парченцата на своето сърце.

Виж още: Внимание! На тези зодии им е писано да изневерят през 2020 г.!

Дева

Разочарованието в любовта за приятелите ни от зодия Деви е двойна. От една страна, когато се влюбят, се влюбват до мозъка на костите си и е изключително трудно да се влюбят отново. Въпреки че знаят, че рано или ще бъдат в нова връзка, но винаги са песимисти. 

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Могат да ви разбият сърцето

Козирог

Представителите на зодията са наистина сериозни хора. Те нямат някакъв конкретен проблем във връзките си, те просто им се случват в лош период от живота, в който други неща са им приоритети. Разочарованията започват след 30-ата годишнина, когато вече имат твърде много претенции към партньорите си.

Виж още: Кои 5 зодии са обречени на слава и охолен живот?

Риби

Разочарованието при представителите на зодията идва от факта, че те си затварят очите за лошите черти в характера и поведението на другите хора. Бързо забравят лошото от предишните си връзки и често повтарят вече направени грешки.

 Източник thumbnail: klim2011/Zinkevych/iStock

7 705 15.11.2019

Още от Кaк дa