VBox7 logo

Константин за непосилната цена 22 г. да си на върха! И защо все го свързват с пороци?

4 259 02.03.2020

Вече близо 22 години поп-фолк певецът Константин е един от най-обичаните изпълнители в жанра. Неговите участия пълнат клубовете, а песните му вдигат градуса на всяко събиране. Каква обаче е цената да си номер едно над две десетилетия?

Виж още: Рени така и не прости на бившия си съпруг! Певицата за трудностите с децата и новите планове

Висока, оказва се. Пред камерите на NOVA Константин сподели, че мечтае да е повече време със семейството си, като дори сподели, че не е "видял" как е пораснала дъщеря му. Въпреки това обаче Константин беше категоричен, че с жена му се обичат, щастливи са заедно и всичко във връзката им е супер.

Виж още: Какво се случи с Галя след ''Каризма''? Ето и британската история на популярната певица

През всичките тези години медийният образ на певеца се гради около скандали с жени, алкохол и наркотици. По думите му това е така, защото просто е твърде много години в бизнеса с нощни клубове и е видял какво ли не. 

Виж още: Ето как Мария Силвестър успя да свали толкова много килограми! Вижте диетата ѝ!

Константин коментира и скандала със снимка, обиколила интернет. Това е снимка от учаситето му в "Черешката на тортата", която публикува Джийсън Брад Люис. На нея пред участниците се виждат бели черти върху екран на телефон. Поп-фолк певецът обясни, че е била несполучлива шега от страна на Брад Люис, който направил монтаж. 

Виж още: Емилия искрено и лично за децата си и връзката с Башур! Бременна ли е певицата?

"Трябва да си малоумен, за да повярваш на такова нещо", коментира той за твърденията, че става въпрос за кокаин. И обясни, че Фънки е много против наркотиците и просто е безумно да се твърди, че участниците са опънали няколко черти пред 12 човека екип на телевизията.

4 259 02.03.2020

Още от Social Virals