VBox7 logo

Сериозна промяна: Как се отразява майчинството на Поли Генова?

8 655 29.11.2019

Още след като на бял свят се появи Даниел, синът на певицата Поли Генова, стана ясно, че майчинството ѝ няма да бъде като на всички останали. Просто защото се наложи да се завърне на работа, като част от артистите в спектакъла "Фалшив герой".

Ако трябва да бъдем по-точни, Даниел се роди на 12 април, а турнето започна в края на май. И това не бяха единствените работни ангажименти на Поли...

Виж още: Изненада: Ето го и Даниел! Поли Генова най-после показа семейството

Дали заради работата, или заради някакви лични причини, видяхме малкия Даниел за първи път в средата на ноември, като кадрите бяха част от фотосесия за рождения ден на Джоузеф, мъжа до Поли Генова. 

Виж още: Съпругата Алекс Петканова: Какъв е семейният живот? Трудно ли се гледа бебе?

Как обаче я е променила появата на Даниел и майчинството като цяло? Поли твърди, че е станала по-улегнала. А в стила си е станала по-женствена, бунтарският период е останал в миналото.

Виж още: Деси Слава искрена до болка: За тежката депресия, килограмите и майчинството

Въпреки това обаче в нея винаги щяло да остане част, която иска да е различна и шантава.

Виж още: Преслава за майчинството: Как се промени животът ѝ, каква е равносметката ѝ?

Поли Генова коментира пред камерите на "На Кафе", че не просто първите 7 години от живота на детето са важни. Важни са и първите месеци, когато много хора си мислят, че бебетата не ги разбират. Според нея е тъкмо обратно и е важно да внимаваме какво говорим пред тях.

Що се отнася до връзката със сина си, Поли сподели, че никога не е усещала такава близост с друг човек и е нещо, което не може да опише.

8 655 29.11.2019

Още от Cool News