VBox7 logo

Изненада: Ето го и Даниел! Поли Генова най-после показа семейството

6 973 13.11.2019

 

Няма как да не признаем, че страшно много харесваме Поли Генова. Певицата освен че е невероятно красива, сладка и мега чаровна, има вълшебен глас, който преди години получи заслужено международно признание на сцената на Евровизия.

Виж още: Поли Генова повдигна леко завесата! Разказа за любимия мъж и малкия си син

А сега се убедихме и в още нещо - и семейството ѝ е много, много сладко! Певицата най-после показа малкия Даниел, както и любимия мъж. 

Виж още: Бременната Поли Генова вдигна бебешко парти! Обяви официално пола на бебето

На снимките, които може да разгледате със стрелките по-горе, се вижда, че са част от предпразнична фотосесия, а Даниел и приятелят на Поли, Джоузеф, са с еднакви ризи. Поли пък е в удобен тъмно зелен пуловер. А поводът е рождения ден на Джоузеф, който е холандец. В текста под снимката Поли му благодари за грижите и му пише на холандски, че го обича много.

Виж още: Честито! Поли Генова стана майка: Роди ѝ се момченце!

"Благодаря ти, любов! Толкова съм щастлив и благословен за тези семейни моменти", пише на английски Джоузеф под снимките. 

Виж още: Ето го и Даниел! Поли Генова показа сина си и е уникално сладък!

Самият Джоузеф не е активен в социалната мрежа и публикува изключително рядко снимки там. Поли Генова преди време в интервю сподели, че двамата са се запознали покрай ангажиментите си около Евровизия. 

Самият Джоузеф се съгласил да живее в България заради Поли, нейното семейство и работните ѝ ангажименти.

6 973 13.11.2019

Още от Cool Kids