VBox7 logo

Ново 20: Луна си намери нов мъж, дни след раздялата с Горан! По-влюбена е отвсякога...

9 087 20.11.2019

Малко повече от 2 седмици минаха, откакто Луна и младото ѝ гадже Горан се разделиха. Причината - наркотици и кражби, по думите на певицата.

Виж още: Циркът е пълен! Гаджето на Луна я заплаши в песен, тя него - със затвор!

Е, Луна май има нов мъж до себе си. Или поне за това намеква недвусмислено тя. 

Виж още: Какъв скандал! Луна заряза Горан - бил наркоман, откраднал ѝ телефона... и не само!

Снимката е от Австралия, където бяха с Горан, за да лекуват стерилитета му. Но текстът е по-важният. В него Луна пише, че се чувства божествено, както винаги. "По красива и влюбена съм от всякога", споделя певицата.

Виж още: Луна и приятелят ѝ почти не си говорят, връзката им е енергийна! Ще има ли сватба?

Това наистина обърква феновете на певицата, на която тя благодари за неизчерпаемата им обич. А ги обърква, защото малко след това признание, тя публикува песен, която уж трябва да е с Горан, когото тя изостави, но него не го чуваме.

Впрочем и по-добре предвид песента, която ѝ записа през миналата седмица. Но пък новата песен на Луна се казва "Секс играчка" и в нея отново красноречиво говори за раздялата си с Горан. "А в бързата ми кола вече има някой", пише и пее тя. 

Именно с този нов "някой" двамата пътуват към залеза с чаша вино, свещ и още нещо. Парчето е в типичен ретро поп-фолк стил, което определено се харесва на феновете, които все още тъжат за музиката от 90-те. 

9 087 20.11.2019

Още от Music Virals