Преобразената Меган: нова прическа и нова вдъхновяваща реч

5 311 16.07.2020

Royal News

Меган Маркъл се бе скрила за известно време от всякакви появи, но съвсем скоро тя се завърна с нова визия и вдъхновяваща реч.

Херцогинята на Съсекс, която се отказа от кралските си привилегии преди няколко месеца, изглежда видимо преобразена. Тя е вече с дълга права коса, блясък в очите и пламенна реч, Меган Маркъл доказа, че определено се чувства уверена и спокойна в новия живот, който води заедно с принц Хари и сина им Арчи. 

Виж още: Как принцеса Даяна е прекарала последния си рожден ден

Винаги ще има негативни гласове, понякога ще ни се струва, че те са много. Тези гласове могат да бъдат болезнено силни. Но ти можеш и трябва да използваш своя глас, за да заглушиш този шум. Защото в крайна сметка, това наистина е просто един шум, пишат от Edna.bg.

Това бяха само част от вдъхновяващите слова в речта, която Меган Маркъл изнесе по време на онлайн събитието Girl Up Leadership Summit 2020. В него взеха участие над 40 хиляди младежи от 172 страни по света.

Събитието се проведе вчера, а според източници, Меган е говорила без никакъв сценарий и предварителни записки, а всичко, което е казала, е било импровизирано и е идвало от сърцето ѝ. В речта ѝ се обръщаха внимание на въпроси като половото равенство, расовата дискриминация, овластяването на младите хора и важността да бъде създадена стабилна дигитална общност.

"Вашето поколение е израстнало в дигиталния свят и добре осъзнавате каква власт, но и каква вреда може да нанесе това пространство. Не бива да опитваме да сриваме другите, трябва да опитваме да се изграждаме заедно. Използвайте гласа си онлайн, но и в реалния свят. Използвайте го, за да се подкрепяте, не да се разкъсвате на парчета. Вашите гласове са гласовете на истината, на надеждата... и трябва да са много по-силни", казва Меган.

Виж още: Кейт най-сетне се показа и изглежда очарователна в своята лятна рокля

Окуражавайки всички участници на възраст между 13 и 22 години, да бъдат активни и въвлечени в процесите, случващи се покрай тях, Меган ги посъветва:

"Вижте, знам, че понякога не знаете как да постъпите. Често страхът ни парализира и ни спира да бъдем смели и дръзки. Но не подценявайте факта, че някои отговори се намират вътре във вас и никъде другаде. Не мислете, че не можете да победите страха. Имате силата да направите света по-добър. Сърцето ще ви подскаже кое е правилното и кое е грешното, кое е справедливо и кое не е. Най-трудната част, която бе най-тежка и за мен, е да защитите убежденията си чрез действи", споделя още херцогинята.

Меган изрази възхищението си и от течението Black Lives Matter, което бе създадено от граждани след смъртта на чернокожия Джордж Флойд при полицейски арест в САЩ преди седмици, пишат още от Edna.bg.

Виж още: Меган се чувствала "незащитена", била подложена на огромен емоционален стрес

"Времената, в които живеем в момента, изискват повече от нас. Сега, повече отвсякога, трябва да говорим твърдо, силно и без страх. А още по-безстрашно трябва да действаме. Не е нужно само да вярваме и да искаме равенство, трябва да работим за него. Вие не просто можете да промените света, вие вече го правите!", завършва Меган. 

Изображение: Getty Images

Още от Royal News

Дори и с маска, пак блести: Кейт с нова публична изява и прекрасна рокля
Ето на какво няма право Кейт, докато не стане кралица
Звезден рожденик: Меган Маркъл на 39
Дребен моден трик, с който Кейт си спестява неудобни моменти, когато носи рокли
Храните, които в кралското семейство НЕ се консумират
Принц Уилям е засегнал брат си, защото казал тези думи за Меган
Меган и Хари отвръщат на удара! Заведоха ново дело, за да защитят Арчи
Eдин малък наследник на голям род: принц Джордж на 7 и с очарователна нова снимка
Кралската сватба, за която НЕ разбрахте изобщо
Принцеса Даяна и нейната скандална рокля на "отмъщението"
Преобразената Меган: нова прическа и нова вдъхновяваща реч
Как принцеса Даяна е прекарала последния си рожден ден
Кралски етикет: как да бъдете като Кейт Мидълтън
Меган се чувствала "незащитена", била подложена на огромен емоционален стрес
Принцесата на народа: Ако беше жива, днес щеше да празнува рожден ден
Кейт най-сетне се показа и изглежда очарователна в своята лятна рокля
Летисия – кралицата, която по нищо не отстъпва на Кейт и Меган
Очарователно: принц Уилям и неговите прекрасни наследници с нови снимки
Абсурдни конспиративни теории за кралското семейство, които ще ви разсмеят
Жената, която преобръща монархията, а един крал абдикира в името на любовта
Кралски рожден ден: Принц Филип на 99 - скалата зад Елизабет II
Бившата на принц Хари с интересни разкрития