VBox7 logo

Използва ли те, или иска да остареете заедно? 6 признака в поведението му

4 838 02.08.2019

Често, докато сме във връзка, имаме някои притеснения и се чувстваме несигурни. Всяко момиче ще го потвърди това, независимо от колко време е с човека до себе си.

Как да разпознаем дали мъжа до нас има сериозни намерения или просто ни използва? Предлагаме ви 3 признака, че иска да остарее до вас и 3, че краят на връзката ви е близо.

1. Наблюдава те постоянно

Знаете, че в повечето клиширани песни за любов мъжът не може да отмести поглед от обекта на своята любов. Но клишето е такова с причина.

2. Не те кара да се чувстваш специална

Ако се чувствате, че сте просто една от многото, просто няма нужда да си губите взаимно времето. Може би ви сравнява с някого, а може просто първоначалното хлътване да е преминало.

3. Познава малките детайли, които те карат да си щастлива

Ако помни любимия ти сладолед, гледа търпеливо сериалите, които и ти, значи наистина държи на вас. А това е много повече отколкото тривиалните цветя и бонбони.

4. Държи на своето

По принцип е хубаво човек да отстоява своята позиция, но всеки знае, че компромисите са също толкова важни. Ако не е готов на такъв, може би е редно да се спасите от такава връзка.

5. Готов е да говори за проблемите

Знаем, че повишаването на тон не решава проблеми, а готовността да говорите за нещата е добър знак, че той е готов да преглътне егото си и да потърси заедно с вас решение на всеки проблем.

6. Манипулира ви

Ако той знае вашите слабости и ги използва срещу вас, за да постигне целите си, нямате място един с друг. Ако се чувствате постоянно виновна около него, време е да потърсите човек, около когото да сте щастлива.

Източник thumbnail: praetorianphoto/PeopleImages/iStock

4 838 02.08.2019

Още от Опасни връзки