VBox7 logo

Става горещо! Това са зодиакалните двойки, които правят най-добрия секс!

7 385 15.11.2019

Според популярен интернет лаф сексът е като пицата - дори да не е чак толкова хубава, пак е хубава. Но всеки знае, че човек е по-хубаво да хапне топла италианска пица, а не студена така, продавана на парче. 

Е, има някои фактори, които могат да направят креватните упражнения доста по-приятни. Но когато зодиите говорят, и сексолозите мълчат. Просто защото на някои двойки зодии, нещата им се получават по-добре от на други. Кои са двойките зодии, които правят най-страстния секс?

Виж още: Претенции, желания, условия... с тези 5 зодии връзката е почти невъзможна!

Овен и Стрелец

Какво друго можем да очакваме, когато под завивките са два огнени знака? Още огън, разбира се! Стрелецът обича да експериментира, а Овенът е страстен и безстрашен. При тях има много пози, много играчки, а всичко може да продължи с часове, като всеки миг да е вълнуващ.

Виж още: Внимание! Това са четирите зодии, с които трябва да внимавате много!

Лъв и Стрелец

Още огнени комбинации! Това означава само едно - много фойерверки в спалнята. Стрелецът обича да открива нови усещания, а когато към ситуацията добавим и представител на зодия Лъв, става наистина опасно! Тази двойка се разбира емоционално, ментално, а телата им просто следват това разбирателство.

Виж още: Тези зодии искат просто да бъдат обичани, а не могат да излязат от френд зоната!

Водолей и Овен

Водолеите не се вписват в никакви категории. Те обичат да фантазират, да мечтаят. Същевременно Овните имат достатъчно енергия и въображение, за да стигнат до следващо ниво в спалнята. Двете зодии се разбират прекрасно и правят страхотен секс.

Виж още: Да кажеш ''обичам те'' е трудно! Но кои зодии го казват най-трудно?

Близнаци и Везни

Близнаците знаят какво правят и могат да кажат точните думи, с които да постигнат желаното от тях. Това е двойка, която ще си играят на различни неща в спалнята. Везните имат наистина много мечти в леглото, а Близнаците знаят как да ги накарат да изплюят камъчето.

Виж още: Внимание: Мамини синчета! Мъжете от 3 зодии са най-застрашени от това

Скорпион и Риби

Любовта между двете зодии е истинска стихия. Рибите винаги са искали да опознаят разни "по-тъмни" изживявания в спалнята, а Скорпионите ще им ги дадат и без да си ги поискат.

7 385 15.11.2019

Още от Cool News