VBox7 logo

Представителите на тези 3 зодии стават най-често серийни убийци

2 424 14.01.2020

Може би не го осъзнаваме, но понятията за убийство и смърт, са неразделна част от живота ни от детска възраст. Децата се "убиват" в електронни игри, възрастните честно казвата "ти направо ме уби/застреля". 

Виж още: Кои 5 зодии са обречени на слава и охолен живот?

За съжаление обаче има хора, които в резултат на различни преживявания просто губят разбирането за реалните понятия и наистина започват да убиват. Практиката показва, че серийните убийци често са еднакви зодии. Е, кои са те?

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Могат да ви разбият сърцето

Риби

Въпреки че са изключително грижовни и отговорни, исторически погледнато много от популярните серийни убийци са именно зодия Риби. Причината за това е, че когато представителите на зодията не получат любовта и вниманието, което искат, реагират твърде остро, а убийствата в случая са патология.

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Изневеряват изключително лесно!

Дева

Причините зодията да е в този списък са дълбоко в същността на Девата. Това са интелигентни хора, организирани, критични, перфекционисти. Все черти, с които обикновено се свързват масовите убийци. Родни Алкала и Хенри Лий Лукас са представители на зодията и са убили общо 287 души.

Виж още: С тези 5 зодии приятелството е трудна мисия, а главоболието - гарантирано

Близнаци

Зодията е популярна с двойната си същност. Двама известни убийци, Дейвид Берковиц и Джефри Дамер, са именно близнаци. Близнаците са тайнствени, мистериозни, често имат детинско поведение.

Източник thumbnail: mammuth/Suppachok Nuthep/iStock

2 424 14.01.2020

Още от OMG Facts