Вълна от критики към Шехерезада от "1001 нощ" - нарекоха "дебела" младата майка

5 903 12.07.2020

Брутално

Лятото е за споделяне и въпреки че това е доста по-странно от онези, с които сме свикнали. Това лято обръщаме повече внимание на най-близките си, задоволяваме се с по-малкото и по-скромното и като че ли най-после оценяваме това, което имаме. 

Именно такова лято - топло, позитивно и споделено с най-близките, се надяваше да изживее и актрисата Бергюзар Корел, позната ни като Шехерезата от "1001 нощ", но снимките, които сподели от почивката си предизвикаха сериозна полемика в съседна Турция. 

Виж още: Хазал от "Черната перла" пребори анорексията! Красавицата в топ форма за сватбата си

На снимките тя е на яхта, като с нея е найната близка приятелка, актрисата Бейза Шекерджи. Двете се забавляват, но едн друга снимка прикова вниманието на местните таблоиди. Става въпрос за тази:

Виж още: Лошото момче на турските сериали показа семейството си! Уверихме се - кръвта вода не става!

Първоначално актрисата беше поставила само хаштагове под нея, но впоследствие копира и постави текст от статия за себе си. "Известната актриса Бергюзар Корел привлече вниманието с наднорменото си тегло! Излишните килограми на актрисата, родила преди 4 месеца второто си дете, не останаха незабелязани. Въпреки опитите Бергюзар все още не се е възстановила от раждането".

Виж още: 10 г. след края на ''Листопад'': Ще познаете ли актьорите от сериала днес?

В последвалите редове от въпросната статия се посочва и, че актрисата има целулит, а според текста в погледите на случайно засеклите я хора, се четяло объркване. "Няма и следа от старата ѝ форма", говорили си те. Това видимо е засегнало актрисата, която се включи със story от яхтата, за да каже, че никога не я е боляло толкова много.

Виж още: Хазал Кая стана майка на момче, актрисата роди въпреки болест

Разбира се, популярни и не чак толкова популярни лица заявиха своята подкрепа към младата майка.